Trendovi

PRONAĐITE POKLON ZA VAŠE NAJDRAŽE

Novogodišnja euforija se bliži, odaberite poklone na vreme i uživajte u svemu onome što donosi zima. Uživajte na snegu, u šolji tople čokolade ili gledajući omiljeni praznični film.

ZIMSKE ČAROLIJE MOGU DA POČNU

U Intesport širokoj ponudi možete naći sanke, klizaljke, štapove za hokej i ono što je najvažnije kape da vam bude toplo i da zabava traje duže.

1

Tecnopro XS1 EDMONTON II, palica za hokej

1

Khw SNOW BIRD DELUXE

1

Roces RFG 1

1

McKinley MAIC UX

2

Lego Tec LWAZUN 701

3

Salomon IVY BEANIE

ZABAVA ZA SVE

Pokloni koji će okupiti celu porodicu i prijatelje na jedno mesto. Odaberite badminton, stoni tenis ili stoni fudbal iz Intersport široke ponude i uživajte u zajedničkom druženju.

1

GS Game GS-MULTI

1

Donic CHAMPS LINE 400

1

Schildkroet MINI KICKER

1

Talbot Torro NIGHT MAGIC LED

MAGIJA NA TOČKOVIMA

Odaberite rolere, trotinet ili skejtbord kao poklon i primaoc će sigurno biti oduševljen. Kombinacija boja i dizajn je ono što će sigurno izvući osmeh na lice svakome.

1

Firefly A 200 1.0

1

Schildkroet LED FREE SPIRIT

1

Firefly MOVE N GROOVE 1.0

1

Rollerblade CUBE SET

POKLONI ZA LJUBITELJE GADGET-A

Kako je tehnologija napredovala, tako je i oprema za sportiste. Satovi ne pokazuju više samo vreme već omogućavaju praćenje kvaliteta sna, merenje potrošene količine energije, povezivanje sa telefonom i puštanje muzike, merenje pulsa i još mnogo toga. U Intersport ponudi možete pronaći poznate svetske marke kao što su Garmin, Suunto, Polar i Coros. Savršen izbor poklona za one koji žele da unaprede doživljaj tokom sportskih aktivnsoti.

1

Garmin INSTINCT

1

Suunto SPARTAN SPORT WRIST HR

1

Polar VANTAGE V2

1

Coros APEX B15