Trendovi

Sezona poklona uskoro počinje i ako ste jedan od onih koji kasne u potrazi za poklonima u poslednjem trenutku, onda je ovaj blog savršen za vas. Bilo da tražite poklon za svoje mališane, prijatelje ili članove porodice, naši predlozi će vam sigurno olakšati izbor.

Visoka cena nije kriterijum da poklon bude savršen. Pravo značenje poklona leži u pažljivosti i trudu koji je uložen u odabir poklona, a ne u njegovoj novčanoj vrednosti. Prava vrednost poklona krije se u emocijama onoga koji daruje i u radosti koju on donosi primaocu.

Zato je važno da poklon izmami osmeh na lice, a ne da trošimo mnogo novca da bismo pokazali osobi koliko je volimo. Pripremili smo za vas listu originalnih i korisnih poklona u različitim cenovnim rangovima. Sa njima ćete u nekoliko klikova napuniti svoje poklon kese i provesti dragoceno vreme u društvu onih kojima poklanjate – a ovo je neprocenjivo.

Pokloni u vrednosti do 2500 dinara

Ne treba vam mnogo novca da biste nekome poklonili jedinstven poklon. Sve što vam je potrebno je nekoliko originalnih ideja, a sigurni smo da će vaš poklon oduševiti svakog primaoca.

Pokloni u vrednosti do 6000 dinara

Pokloni u vrednosti do 6000 dinara evra mogu biti izuzetno korisni, a njihov izbor je još raznovrsniji. Za 6000 dinara lako možete pronaći poklon za koji ste sigurni da neće skupljati prašinu, ali će ga primalac sa zadovoljstvom koristiti.

Odlična ideja za poklon do 6000 dinara  možete dobiti mnogo  kvalitetnih proizvoda za ovu vrednost, kao što su  boce, čarape za skijanje, lopte, buff, prostirke za vežbanje, skejtbord i rančevi.

Falke SK4 W

Fischer ALPINE ECO

Barts NYLON MITTS 3D

Pokloni od vrednosti do 12000 dinara

Prilikom odabira poklona, takođe je važno uložiti u najkvalitetnije moguće komade. Ako ste za primaoca pronašli skuplji poklon i kvalitet opravdava cenu, ovo je odličan izbor, jer će mu poklon dugo služiti.

Ako niste ograničeni budžetom ili ako zaista želite da poklonite svojim najmilijima koristan i kvalitetan poklon, onda ćete sigurno pronaći odgovarajući proizvod u kategoriji poklona do 12000 dinara. Za ovu vrednost možete dobiti proizvode kao što su replike raznih dresova  (košarkaški, fudbalski), klizaljke, rolere, štapovi za skijanje i čeona lampa. Odlična ideja za poklon deci svakako su sanke, ski kaciga  i krplje.

Nike DEN MNK DF SWGMN JSY ICN 22
NIKOLA JOKIĆ

Bohemia DAVOS LETVE

Chillafish BMXIE 2

Pokloni preko 12000 dinara

Kada koristite poklone za kupovinu kvalitetnih poklona za koje ste sigurni da su primaocu zaista potrebni i da je stoga spreman da potroši malo više novca, onda proverite asortiman poklona preko 12000 dinara. Pancerice, sportski sat, sto za stoni fudbal, bicikl i e-trotinet mogu biti odlična ideja za kupovinu.
Kada birate pravi poklon, uvek imajte na umu da su najbolji pokloni oni koji jasno pokazuju da su izabrani imajući u vidu primaoca. Bez obzira na to da li darujete za 2000 ili 12000 dinara, to bi trebalo da bude nešto što će primalac rado koristiti, a pre svega treba ga pokloniti od srca.