Skijanje i zimski sportovi

Zimi miriše na sneg, tople poslastice i poklone! Možda su zato „krivi” dobri ljudi koji u nama bude onu prijatnu čežnju za ispunjenjem naših želja. Mnogo je mogućnosti da obradujete voljenu osobu, a izbor poklona nosi lični potpis i svrhu. Zato poklone uvek biramo imajući u vidu osobu kojoj su namenjeni.

Uz poklone, ne poklanjamo samo proizvod, možemo i podsetiti na našu svrhu. Možemo sugerisati da je redovna fizička aktivnost u zimskom periodu takođe važan element za bolje opšte stanje i da je zima obogaćena sportom i zabavnija. Zima je jedinstveno vreme za klizanje, sankanje, skijanje, šetnju i istraživanje snežnog pejzaža. Ovo je takođe odlična prilika da poklonite unikatan poklon, kao što su klizaljke, sanke, skije, kapa, čeona lampa, krplje itd.

Topla odeća će se pobrinuti za zagrevanje tela spolja, a toplim napitkom zagrejaćete telo i iznutra. Termos je izuzetno zgodan i svestran poklon sa kojim ne možete pogrešiti. Uz topli čaj će i vašem poklonoprimcu biti toplo u srcu pri pomisli da ste upravo vi smislili kako da mu ulepšate zimsku avanturu.

Zimski klasik

Klizanje neke ljude prati od detinjstva do starosti. Možemo se uzbuditi bilo kada između. Učenje je veoma zabavno, a kada postanemo vešti, bićemo veoma srećni ako se oguljene ili pozajmljene klizaljke zamene novim.

Šal, kapa i rukavice

Svi znamo neizostavni zimski trio – šal ili šal, kapa i rukavice. Naravno, kada su nos, uši i prsti najizloženiji delovi našeg tela u slučaju niskih temperatura. Zimske aktivnosti na otvorenom biće mnogo udobnije sa zimskim triom.

Čeone lampe

Idealan poklon za trkače, planinare i sve one koji ne mogu da miruju ni zimi, a dan je jednostavno prekratak da bi se prepustili njihovoj dozi sporta i zimske sportske romantike.

Sankanje mami osmehe

Još jedna zimska aktivnost koja jednostavno nikada ne izlazi iz mode. Drvena, plastična, sa volanom ili ručkom, dokle leti, a blista od osmeha.

Krplje

Kada poklanjamo krplje, to je poklon sa magičnom zimom na umu. Poklon sa mišlju na aktivan dan proveden u toj pravoj zimskoj idili i možda prilika da draga osoba proba nešto novo.

Odeća za zimske sportove. Što da ne?

Skijanje, sankanje, klizanje ili šetnja po hladnom vremenu. Skijaško donje rublje je onaj univerzalni komad zimske garderobe koji će osigurati da vas hladnoća ne odvrati od uživanja u čarima zime na otvorenom. Ponuda je široka, a brendovi Craft, Falke i Mckinley  su uvek dobar izbor.