Skijanje i zimski sportovi

Topla garderoba za zimu

Zima dolazi, a sa njom i nove kolekcije odeće u kojoj ćete se osećati toplo i udobno i po najhladnijem vremenu. Ne dozvolite da vas vremenske prilike uspore, jer je zima samo još jedno godišnje doba kada možete uživati i u zatvorenom i na otvorenom, uz odgovarajuću odeću i opremu. Umesto da tri meseca sedite pored radijatora, izaberite toplu odeću, udobnu obuću, opremu za novi omiljeni zimski sport i izađite na svež vazduh!

1

McKinley HARRY UX

2

McKinley DIDI MN

3

McKinley EVA GLS

4

McKinley FLYTE MIRROR

McKinley

I ove godine McKinley novim proizvodima pokriva različite potrebe ljubitelja zimskih sportova. Brend, koji već skoro 40 godina proizvodi odeću, obuću i modne dodatke za celu porodicu, u novoj sezoni se fokusira na kvalitetne proizvode kreirane uz održivi razvoj i tehnologiju. Pronaćićete širok asortiman aktivnog veša, dukseva, čarapa, rukavica, pantalona i jakni u šarenim kombinacijama boja. Žive boje, ulepšaće vam dan i istovremeno pružiti vrhunski kvalitet.

Colmar

Skijaške pantalone i jakne visokog ranga, tipične za ovaj brend, obeležene su fuzijom vrhunskog dizajna, tehničkog znanja i sportske efikasnosti. Rastegljivi najlon sa posebnim tretmanom pruža vodootpornost. Izolacija obećava izuzetnu toplotu i udobnost prilikom nošenja.

1

Colmar DOWN JACKETS

2

Colmar LADIES PANTS

Icepeak

Popularni finski brend već dugi niz godina crpi znanje i iskustvo iz snegom prekrivenih skandinavskih regiona i pretapa ga u visokokvalitetnu odeću za zimu i zimske sportove. Icepeak jakne i pantalone pružaju udobnost i maksimalnu slobodu kretanja. Osim što održava toplotu, odeća takođe omogućava dobar protok vazduha sa materijalima visoke tehnologije. Pored kvalitetnih jakni u ponudi su i zimski duksevi i druga odeća. Uz različite šare i palete boja, pojedinac može pronaći kombinaciju koja odgovara njegovom stilu.

Luhta

Ako ne želite da se odreknete dobrog stila radi optimalne funkcionalnosti, dobro je da pogledate ski i zimsku garderobu koju nudi skandinavski brend Luhta. Sa akcentom na žensku garderobu, dostupni su kvalitetni komadi odeće i obuće sa elegantnim dodirom zasnovanim na klasičnom dizajnu.

CMP

Nova kolekcija jakni, ski pantalona i dukseva obeležena je pedesetogodišnjom tradicijom italijanskog brenda CMP, koji obezbeđuje kvalitetne proizvode italijanskog dizajna za celu porodicu, po pristupačnim cenama. Fokus na pružanje udobnog porodičnog slobodnog vremena u prirodi i na ski stazama obeležen je istraživanjem novih tehnoloških mogućnosti i razvoja.

Helly Hansen

Od svog osnivanja 1877. godine, brend razvija profesionalnu zimsku i radnu opremu, oslanjajući se na znanje stečeno tokom života u najtežim vremenskim uslovima na severu. Više od 140 godina nudi inovacije koje pružaju zaštitu od vlage, vode i gubitka toplote. Nagrađivani sistemi obezbeđuju izvrsnost ski jakni i pantalona, kao i zimskih jakni za svakodnevnu upotrebu, prepoznatljivih po logotipu HH.

Protest

Brend, koji potiče iz ravne Holandije, jer je tamo rođen slobodoumni duh entuzijasta snowbord-a, koji su dizajnirali odeću za snowbord-ere, stvorenu za slobodno kretanje i neograničene trikove. U koraku je sa najnovijim trendovima i nudi raznoliku ponudu zimskih jakni i pantalona za mlade. Fokus na dizajnu i funkcionalnim detaljima kao što su rajsferšlusi, šavovi, teksture i vez, stvara mladalački izgled i osigurava optimalnu upotrebu, dok istovremeno unosi mnogo stila na snežna polja.

Salomon

Rođen sredinom prošlog veka, francuski brend ima značajno mesto u kreiranju novih dizajna u okviru planinskih i nordijskih sportova. Visokokvalitetne jakne, pantalone i sportska oprema brenda teže izdržljivosti i stilski su obeležene čistim linijama. Uključujući nove tehnološke pristupe, pokušavaju da se približe prirodi i proizvodnji prilagođenoj ljudima.

1

Salomon SLALOM JACKET M

2

Salomon STRIKE PANT W

3

Salomon PIONEER LT