Sadržaj

Skijanje i zimski sportovi

Aktivni skijaški veš je sastavni deo ski  odeće. Ako se pažljivo bira, onda nema bojazni da nam tokom skijanja neće biti uvek suvo i toplo. Među najkvalitetnijim i priznatim brendovima je i Craft ski donji veš, koji je već dugi niz godina jedan od vodećih proizvođača aktivnog donjeg veša.

Craft – za udobnost i toplotu

Brend Craft je veoma poznat svim ljubiteljima sporta na otvorenom. Jedan je od vodećih proizvođača aktivnog veša koji se ovom delatnošću bavi od 1973. Uz pomoć nekih od najboljih svetskih sportista, Craft od svog osnivanja konstantno teži da unapredi svoje modele.

Brend inspiriše rekreativce, sportiste i vrhunske takmičare svojom inovativnošću i težnjom za optimalnim performansama. Rezultat je aktivno donje rublje koje je pogodno za sva godišnja doba, najnepredvidljivije vremenske uslove i razne aktivnosti na otvorenom. Uz pomoć aktivnog Craft donjeg veša, sportisti imaju najbolje uslove da unaprede svoje performanse i sposobnosti.

Craft – uvek imajući na umu korisnika

Pošto je korisnik uvek na prvom mestu kod Crafta, njihove linije donjeg veša su napravljene imajući na umu kupce. Zbog toga su kreirali aktivno donje rublje koje je dizajnirano za različite potrebe korisnika i na taj način znatno olakšalli izbor.

Njihov veš je stoga podeljen u tri osnovna podtipa:

CORE aktivan donji veš namenjen je svima koji se povremeno bave bilo kojim sportom, ili povremeno idu u kraće šetnje.

ADV aktivan veš namenjen je svim boljim rekreativcima koji se redovno bave bilo kojim rekreativnim sportom. Tako će obradovati sve one koji podržavaju parolu da je u zdravom telu zdrav duh, kao i sve one zaljubljenike u sport koji se bave sportom nekoliko puta nedeljno.

PRO aktivni veš je namenjen svim takmičarima koji žele da budu brži i bolji iz dana u dan. Pogodan je za sve one koji većinu vremena provode vežbajući i trenirajući kako bi unapredili svoje sposobnosti i performanse.

Tri osnovne linije Craft veša

U okviru svake aktivne grupe veša dostupne su tri različite linije (CORE, ADV i PRO). One se međusobno razlikuju po funkciji ili svrsi, čime se zadovoljavaju različite potrebe i želje pojedinaca.

Linija Craft DRY je aktivan veš od izuzetno napredne tkanine. Osigurava da vaša koža uvek bude suva tokom aktivnosti, tako da ćete se u njemu uvek osećati dobro. Pored toga, donji veš je opremljen sa nekoliko šavova koji prate kretanje tela, pa ćete u njemu osetiti potpunu slobodu kretanja.

DRY linija je pogodna za praktično sve vremenske uslove, tako da je možete koristiti u proleće, jesen i u blagim zimskim mesecima. Reč je o liniji aktivnog donjeg veša koji je svestran i pogodan za razne sportske aktivnosti na otvorenom. Dobro će doći i za trčanje i za biciklizam, a zadovoljiće i planinare i skijaše.

Linija Craft WARM je aktivan donji veš od inovativne i funkcionalne tkanine. Materijal osigurava da odvodi vlagu sa tela i istovremeno vas zagreva. Zato je ovo aktivno donje rublje posebno dobrodošlo u hladnim jesenjim i zimskim mesecima.

Zbog posebnog tkanja, svi materijali iz linije WARM su izuzetno glatki i mekani na dodir, pa je nošenje ovog donjeg veša posebno udobno. Majice i pantalone, koje su sastavni deo ovog aktivnog donjeg veša, pogodne su za sve jesenje i zimske sportove na otvorenom. Stoga će posebno obradovati skijaše, trčače, planinare…

Linija Craft WOOL je vuneni aktivni veš za sve ljubitelje vune. Napravljen je od mešavine poliestera za bolje odvajanje vlage i merino vune sa visokim udelom vune u tkanini. Zbog svojih posebnih svojstava, vuna je sama po sebi odličan prirodni izolator. Njena najveća prednost je što zadržava topli vazduh između vlakana i tako sprečava ulazak hladnog vazduha.

Međutim, ovo nije jedina prednost koju nudi aktivan veš od WOOL vune. Vuna zadržava više vlage, ali uprkos mokroj majici neće vam biti hladno ili vetrovito. Stoga je ova linija aktivnog donjeg veša posebno pogodna za sve manje intenzivne aktivnosti u hladnim zimskim danima, poput planinarenja ili skijanja. Takođe radi veoma dobro u aktivnostima visokog intenziteta u ekstremnim uslovima.

Ne smemo zaboraviti činjenicu da vuna kao prirodni materijal efikasno sprečava zadržavanje telesnih mirisa na tkanini, tako da ćete se uvek osećati sveže.

1

Craft CORE DRY FUSEKNIT SET M

1

Craft CORE DRY BASELAYER SET W

1

Craft CORE WARM BASELAYER SET J

Ako volite i živite sport, onda neka Craft postane vaš životni partner!

Uz kvalitetan aktivni donji veš, sportska aktivnost je još udobnija i prijatnija, bez obzira na vremenske uslove. Ova vrsta veša će vam uvek biti suva i topla. Ako ste ljubitelj sporta, onda u Intersport ponudi potražite aktivni Craft donji veš. Uz njega, svaka sportska aktivnost postaje posebno iskustvo.