Trčanje

KOMBINACIJE ZA TRČANJE ZIMI

Prilikom trčanja po zimskom vremenu veoma je važan izbor garderobe i dodataka. Trkač treba da ostane ugrejan i suv. Tehnologije, DryPlusEco, Gore-Tex, DryPlus, omogućavaju to.

Dry Plus Eco Ekološka dorada koja otklanja vlagu temeljena na prirodnom ulju semena biljke miDori® održava trkača udobno suvim tokom telesne aktivnosti.

Gore-Tex  je izuzetno prozračna membrana koja diše i pruža vodoodbojnost i strujanje vazduha u patici.

Dry Plus Odeća sa DRY PLUS karakteristikama, pruža najveću udobnost i upravlja telesnom temperaturom. DRY PLUS je tehnologija vlakna koja brzo udaljava vlagu od tela.

U blogu možete pronaći  savršene kombinacije za trčanje po lošem vremenu, kiši ili snegu. Budite spremni od glave do pete.

1

Energetics TODOR UX, muška jakna za trčanje

1

Nike DRI-FIT MILER LONG-SLEEVE RUNNING TOP, muška majica dug rukav za trčanje

1

Craft ADV SUBZ TIGHTS 2 M, muške helanke za trčanje

1

Dynafit FELINE SL GTX, muške patike za trail trčanje

moderna muška jakna za trčanje, napravljena je od materijala koji se brzo suši i dobro odvodi vlagu. Opremljena je rajsferšlusom, džepovima i reflektujućim detaljima.

moderna majica sa dugim rukavima. Napravljena je od Nike Dri-FIT tkanine koja eliminiše znoj i na taj način obezbeđuje potrebnu udobnost tokom treninga.

muške helanke izrađene su od blago elastičnog troslojnog materijala, koji omogućava toplinu u zimskim uslovima. Za lakše oblačenje helanke imaju rajsferšlus u delu zgloba.

patike dizajnirane za različite terene i vremenske uslove i savršeno prianjaju na mekane i blatnjave površine. Gornji deo patike ima Gore-Tex membranu, pa će stopala uvek biti suva, čak i u najtežim uslovima.

1

adidas W AGR WIW IN, ženska jakna za trčanje

1

Asics KATAKANA LS TOP, ženska majica dug rukav za trčanje

1

Energetics SEREN WMS, ženske helanke za trčanje

1

Hoka One One SPEEDGOAT 4 GTX W, ženske patike za trail trčanje

moderna ženska jakna, koja će se svideti mnogim ljubiteljima prirode. Izrađena je od materijala koji se brzo suši i otporan je na vetar. Jakna ima kapuljaču, džep i zatvara se sa rajsferšlusom.

moderna ženska jakna, koja će se svideti mnogim ljubiteljima prirode. Izrađena je od materijala koji se brzo suši i otporan je na vetar. Jakna ima kapuljaču, džep i zatvara se sa rajsferšlusom.

ženska majica sa dugim rukavima, koja je izrađena od kvalitetnog materijala, koji se brzo suši i održava telo suvim i svežim u toku odabrane aktivnosti. Materijal ima dobre reflektujuće karakteristike i omogućava vidljivost i sigurnost u uslovima slabog osvetljenja.

klasične ženske helanke napravljene su od prijatnog materijala koji lepo prianja uz telo, brzo se suši i dobro odvodi vlagu. Opremljene su širokim elastičnim pojasom.

DODACI

Oprema koja će svakom trkaču olakšati trčanje. Budite spremni i za tempereture blizu nule, kišu ili sneg. Uvrstite kapu i rukavice u vašu redovnu opremu za trčanje.

1

Craft ADV LUMEN FLEECE HAT, kapa

1

Energetics MADDOC II UX, rukavice

1

Energetics MONO IV UX, traka za glavu

1

Pro Touch MARIUS UX, rukavice