Sadržaj

Biciklizam

Električni bicikli se sve više uklapaju u savremen način života. Pogon uz pomoć elektromotora omogućava savladavanje znatno veće udaljenosti nego kod klasičnih bicikli. Lako se penjete do dosad nedostižnih ciljeva, odličan su izbor i za prevoz na posao, jer se ne znojite kao prilikom vožnje biciklom.

Širok asortiman električnih bicikli je već danas dostupan kao rezultat rastuće potražnje, bilo za rekreaciju ili za prevoz. Investicija nije zanemarljiva, tako da prvo moramo razumeti svoje potrebe i planove. Pre svega treba da odgovorimo na pitanja po kom terenu, koliko često i intenzivno ćemo ga koristiti. Intersport ponuda za ovu sezonu uključuje kvalitetne električne bicikle renomiranih brendova, za brdski biciklizam, trekking biciklizam ili gradsku vožnju.

Evo nekih preporučenih modela, ako planirate da kupite električni bicikl, a u ponudi će ih uskoro biti mnogo više.

1

Head E REVELO I

Head E REVELO I

Bicikl Head E Revelo I je odličan električni bicikl namenjen za gradsku vožnju koji ima točkove od 28 inča, moćni Shimano motor i omogućiće vam obilje zadovoljstva tokom vožnje gradskim ulicama. Vrhunska baterija vam omogućava da istražite i šira područja. Felne su izrađene od kvalitetnog aluminijuma, kvalitet i bezbednost garantuju Shimano zupčanici i kočnice, kao i amortizeri Suntour. Za veću udobnost, bicikl ima mnoge dodatke kao što je prtljažnik, prednje i zadnje svetlo.

U Intersport prodavnicama uskoro vas očekuje odabran asortiman kvalitetnih električnih bicikli.