Sadržaj

Fitnes, trening i joga

Ravnoteža je važna komponenta mnogih sportova. Ovo se oosebno odnosi na sportove koji podrazumevaju veće brzine. I ravnoteža može da se istrenira. Sa pravim alatima, naravno. Većina ovih alata je takođe korisna za vežbe stabilizacije trupa, što je osnova svih sportskih aktivnosti …

Energetics Air Pad

Energetics Air Pad je pomoćnik od mekane gume. Kada prvi put stanete na njega, čini se skoro nemoguće stati na jednu nogu. Ali rad majstora je trening, i nakon nekoliko pokušaja sve je mnogo jednostavnije. Odličan izbor za ravnotežu i stabilizaciju trupa.

Energetics daska za ravnotežu

Ovo naizgled jednostavno pomagalo je u suštini osnovni alat za trening ravnoteže. Zbog toga se koristi u fitnes centrima i kućnim teretanama. Osim ravnoteže, odličan je i za izvođenje vežbi za stabilizaciju trupa.

Energetics lopta za ravnotežu

Balansna lopta je velika oko pola metra i prilično je mekana. Moguće je izvesti razne balansne vežbe, stabilizovati trup i ojačati abdominalne i leđne mišiće. Pored toga, to je sjajna kancelarijsko pomagalo. Na ovoj lopti možete sedeti za stolom i ojačati mišiće tokom svog rada i voditi računa o pravilnom držanju. Dostupna u više različitih boja.

Gimnastička lopta od pene

Energetics gimnastička lopta ima prečnik od 22 centimetra i pruža odličnu vežbu za snagu, ravnotežu i stabilizaciju trupa. Prilikom izvođenja vežbi zadržava otpor do 100 kilograma.