Trendovi

Zahvaljujući brojnim korisnim funkcijama, sportski satovi su već učvrstili svoju reputaciju kao nezamenljiva, „must have“ pomoć za vežbanje, bilo da vozimo bicikl, trčimo ili samo šetamo planinama. Za mnoge, sportski sat je svakodnevni pratilac za druge zadatke, pa ga čak i nose dok spavaju. Tek kada zaista počnemo da koristimo sve funkcije koje nudi, moći ćemo u potpunosti da procenimo svoju fizičku aktivnost i, pre svega, planiramo poboljšanja i motivišemo se da napredujemo.

Brendovi kao što su Garmin i Polar predstavili su ključne inovacije za ovu sezonu, koje su dostupne i u Intersportu. Takođe, ekskluzivni brend Energetics od ove sezone u ponudi ima sportski sat, koji možete naći samo u Intersport ponudi.

Sat je opremljen baterijom od 200 mAh, koja se puni pomoću priložene magnetne stanice za punjenje povezane na USB. Baterija omogućava da sat radi do 9 sati u GPS načinu rada ili do 30 dana u načinu rada sata. Za bolju zaštitu, sat takođe dolazi sa zaštitnim staklom.

Sat sa ekranom u boji osetljivim na dodir beleži vaše dnevne aktivnosti 24 sata dnevno, broji kalorije i korake i daje informacije o kvalitetu sna, meri puls na zglobu, krvni pritisak, promenljivu brzinu otkucaja srca i prati stres. Sva merenja pulsa, krvnog pritiska i stresa služe samo u informativne svrhe i ne bi trebalo da se koriste u medicinske svrhe.

Na satu možete koristiti različite sportske profile po svom izboru i koristiti ih za praćenje i merenje vaših aktivnosti.

Ostanite povezani sa obaveštenjima na pametnom telefonu. Možete da koristite funkciju Pronađi telefon da biste lakše pronašli svoj telefon.

Uz pomoć sata možete upravljati kamerom na svom pametnom telefonu.

1

Energetics PRO SPORT GPS S1

2

Energetics PS BELT

3

Energetics PS BELT

4

Energetics PS BELT

5

Energetics PS BELT

6

Energetics PS BELT

7

Energetics PS BELT

1

Polar UNITE

2

Polar VANTAGE V2

Polar UNITE & VANTAGE V2

Polar Unite je vodootporan fitnes sat sa merenjima otkucaja srca i povezanim GPS sistemom. Višenamenski i izuzetno lagan pomoći će da bolje spavate, efikasnije trenirate i omogućiće da uravnotežite svoj život. Unite sa ekranom u boji koji reaguje na dodir beleži vaše dnevne aktivnosti, broji kalorije, korake i daje vam povratne informacije o kvalitetu sna putem Sleep Plus Stages. Polar Fitness Test podstiče da povećate fizičku aktivnost.

Polar Vantage V2 je vodootporni GPS sportski sat koji uključuje merenje pulsa na zglobovima, GPS, testove performansi i funkcije praćenja regeneracije. Vrhunski aluminijum od kojeg je kućište napravljeno i silikon koji se koristi za izradu udobnog kaiša. 1,2-inčni ekran u boji osetljiv na dodir je uvek uključen i može se videti i na sunčevoj svetlosti. Zaštitno staklo Gorilla Glass sa slojem protiv otisaka prstiju. Training Load Pro govori koliko ste vežbali. Recovery Pro pokazuje da li je telo spremno za vežbanje. Funkcija Nightly Recharge govori koliko ste se dobro spavali. Ovaj model rastavlja potrošnju energije na ugljene hidrate, proteine i masti. Istražite listu pesama i prilagodite jačinu zvuka direktno na satu.

Garmin Forerunner 245 Music je pametan sat za trčanje sa naprednim GPS funkcijama treninga kao što su VO2 max, trening aerobnih i anaerobnih efekata i status treninga koji pokazuje da li ste se preforsirali tokom treninga ili je trening bio nedovoljno intezivan. Prati maksimalni VO2 i zna kako toplota i nadmorska visina utiču.

Preuzmite svoje omiljene pesme od odabranih provajdera za striming i skladištite do 500 pesama koje ćete slušati bez telefona.

Pametni sat GPS Forerunner 245 Music takođe je opremljen alatima koji su vam potrebni da poboljšate svoj stil trčanja. Sat meri važne parametre rada kao što su dužina koraka, vreme kontakta sa zemljom i ravnoteža, vertikalna oscilacija i vertikalni odnos. Ova merenja su neophodna za razumevanje načina trčanja na osnovu kojeg možete dati sve od sebe u svakoj trci i takmičenju. Forerunner 245 Music može snimiti ove parametre pomoću opcionog kompatibilnog monitora otkucaja srca ili kompaktnog senzora Running Dinamics Pod koji se pričvršćuje na kaiš.

1

Garmin FORERUNNER 245 MUSIC

2

Garmin FORERUNNER 245 MUSIC