Sadržaj

Fudbal

Brend adidas proizvodi najkvalitetnije fudbalske patike još od svog osnivanja. Tokom duge tradicije najbolji fudbalski majstori koristili su izvanredne adidas kopačke ,uz pomoć kojih su stvarali remek-dela na terenu, izvodili atraktivne poteze i postizali golove. Adi Dassler, jedan od osnivača adidasa, uvek je tvrdio da je kvalitetna obuća presudni i najbitniji deo fudbalske opreme. Najbolji fudbaleri koji nose adidas kopačke su ujedno i najbolji dokaz kvaliteta adidas brenda.

Mutator Pack

Za 2020. godinu u kojoj će vrhunac i najveći fudbalski događaj zasigurno biti Evropsko prvenstvo, koje se premijerno odigrava u 12 različitih evropskih gradova, adidas je predstavio kolekciju Mutator Pack koja se sastoji od četiri modela najboljih fudbalskih patika dizajniranih da vrhunskim fudbalerima pruži najbolje performanse.

Predator Mutator 20

Jedna od najboljih fudbalskih patika ikada definitivno je Predator Mutator 20. Ovo je prvi adidas model koji ima Demonskin tehnologiju koja pruža izuzetnu kontrolu, odličan prijem i poboljšan felš lopte. „Sa prvom generacijom Predator modela, predstavljenog davne 1994. godine, promenili smo fudbalsku igru. I sa svakom novom generacijom smo bili sve bolji i bolji. Zato je Predator mnogo više od modela patike za fudbal. Predator je stil igre. Kvalitet izrade patika privukao je najbolje fudbalere sveta. Želeli smo da stvorimo nešto potpuno novo za 2020. godinu. Stvorili smo inovaciju koja je sve impresionirala. To smo postigli pomoću Demonskin tehnologije koja igračima pruža neverovatne performanse. Fudbaleri koji su probali nove patike su pohvalili poboljšan osećaj prilikom kontakta sa loptom, kao i mogućnost mnogo boljeg felširanja lopte“, zadovoljan je rekao Ben Herath, direktor dizajna u adidasu i ujedno dizajner ovog modela. U prošlosti su kopačke iz Predator kolekcije nosili velikani poput David Beckham-a, Zinedine Zidan-a i Steven Gerrard-a. Predator Mutator 20 na teren iznose novi asovi kao što su Paul Pogba, Becky Sauerbrunn, Marc-André ter Stegen i Tessa Wullaert.

Nemeziz, Adidas X, Copa

Mutator Pack 20 serija patika takođe uključuje modele Nemeziz, Adidas X i Copa. Svi modeli su dizajnirani po najnovijoj tehnologiji koja poboljšava osećaj za loptu, prianjanje stopalu i stabilnost. Zbog toga će patike iz serije Mutator Pack zasigurno zablistati i možda biti glavni faktor za fenomenalno plasiran šut koji će odlučiti pobednika na predstojećem Euro 2020. kao i u mečevima Lige šampiona i mnogim drugim fudbalskim takmičenjima. Kopačke brenda adidas nose najveće fudbalske zvezde iz legendarnih klubova poput Real Madrida, Mančester Junajteda, Arsenala, FC Bajerna iz Minhena i Juventusa. Pored spomenutih asova, adidas kopačke sa ponosom nose Leo Messi, Gabriel Jesus, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Paulo Dybala, Thomas Müller, James Rodríguez, Diego Costa, Mesut Özil i mnogi drugi.