Sadržaj

Plivanje i vodeni sportovi

Koji kupaći je idealan za Vas?

Prilikom odabira novog kupaćeg kostima izuzetno je važno da u prvi plan stavite fizionomiju vašeg tela, jer je to preduslov za pronalazak najprikladnijeg modela. Prodavnice Intersport nude vam širok izbor kupaćih kostima za žene, muškarce i decu poznatih svetskih proizvođača, poput Adidas, Firefly, Icepeak, Nike Swim, Brunotti.

Pre nego što vam predstavimo pregled ovogodišnjih hit modela namenjenih pripadnicama lepšeg pola, pripremili smo nekoliko izuzetno korisnih saveta koji se odnose na odabir kupaćeg kostima, zasnovanih upravo na različitim tipovima fizionomije tela.

Odabir ženskih kupaćih kostima u skladu sa fizionomijom tela

Žensku figuru tela možemo svrstati u jednu od četiri kategorije, naime figura u obliku jabuke, kruške (obrnuti trougao), peščanog sata ili pravougaonika.

Ukoliko je vaša figura u obliku kruške, kupaći kostim koji naglašava gornji, a dobro prekriva donji deo tela može biti idealan izbor. Kada je u pitanju figura u obliku jabuke, preporučujemo kupaći kostim koji naglašava vaše noge. Odličan izbor je donji deo sa visokim strukom ili jednodelni kupaći kostim koji savršeno prianja široj fizionomiji gornjeg dela tela. Figure u obliku peščanog sata imaju slobodu da izaberu praktično sve vrste kupaćih kostima. Figura u pravougaonom obliku zahteva vrh kupaćeg kostima sa smelijim uzorkom. Praksa je pokazala da žene koje poseduju ovaj tip figure tela često preferiraju monokini.

Odabir muških kupaćih kostima u skladu sa fizionomijom tela

Ukoliko je muškarac višeg rasta, može da odabere kupaće kostime koji sežu do kolena, ali ne moraju nužno biti opuštenog kroja. Niži muškarci treba da posegnu za kupaćim gaćama, koje sežu do sredine potkolenice, dok oni sa viškom kilograma mogu birati između kupaćih kostima tamnije boje, koji brzo odvlače pažnju sa viška kilograma.

Hit komadi za plažu ove sezone

1. Klasični dvodelni kupaći kostim

Širok spektar klasičnih dvodelnih kupaćih kostima dostupan je u prodavnicama Intersport, kao i u Intersport internet prodavnici. Možete birati između različitih marki, dezena, boja. Kupaći Protest Idyllic Triangle Bikini jedan je od modnih hitova ovog leta, a adekvatno podešavanje različitih delova kupaćeg doprinose njegovoj funkcionalnosti.

Za elegantniji izgled preporučujemo Firefly Artemisa kupaći kostim. Napravljen je od prijatnog veštačkog materijala koji se brzo suši. Gornji deo sa nešto tanjim kaiševima i vezicama između korpi pridodaje kupaćem kostimu elegantno-glamurozan izgled, po krajnje dostupnoj ceni. Pogodan je za grudi manjeg obima, a ovaj model će se svideti ljubiteljima umirujućih boja i elegantnih komada.

2. Bikini sa dodatnom potporom

Ženski kupaći kostim za one kojima je je potrebna čvršća potpora za grudi, ali žele razigrani dizajn. Odličan izbor u ovom slučaju biće kupaći kostim Firefly STRP7 Aldina koji je ukrašen modernim grafičkim dizajnom, a takođe poseduje lica tako da monotonija neće biti prolem!

3. Dvodelni kupaći sa sportsko-elegantnim gornjim delom

Ukoliko ste sportskog duha, a ne želite se odreći modnog kroja, kupaći kostim Firefly LASSIE WMS definitivno je pravi izbor. To je dvodelni kupaći kostim koji poseduje vrhunski sportski dizajn, koji takođe adekvatno prekriva grudi. Moderan dizajn, koji se savršeno kombinuje sa sportskom funkcionalnošću. Modeli kupaćih kostima su raznoliki, ali ne previše upadljivi, što ih čini idealnim za preplanulu kožu. Gornji deo ima tanje kaiševe koji doprinose atraktivnom izgledu.

5. Bikini kupaći kostim sa ukrašenim naramenicama

Ako ste romantik u duši, Firefly FLR6 Arife WMS kupaći kostim može biti vaš izbor ove sezone. Razigran i atraktivno ukrašen gornji deo, ali ne previše napadan, predstavlja dobitnu kombinaciju uz letnji ten. Kupaći kostim je napravljen od prijatnog plastičnog materijala koji se brzo suši.

6. Dvodelni kupaći kostim sa dizajnom visokog struka

Kupaći kostimi sa visokim strukom vraćaju se i osvajaju mlade! Ako su i vas fascinirali svojim letnjim komadima, kupaći kostim Firefly GMT6 AMARANTA WMS će sigurno privući vašu pažnju.
Kupaći kostimi sa donjim delom visokog struka takođe su dobro rešenje za sve koji žele sakriti nekoliko dodatnih kilograma oko struka.

7. Kupaći kostim sportskog dizajna

Pravi ljubitelji sporta aktivni su i na odmoru uz more ili jezero, stoga nije retka pojava da na treninzima upravo nose kupaće kostime. Kupaći kostim Adidas Beach Bikini predstavlja fuziju sportskog duha i atletske prirode. Takođe, ekološki osvešćen brend Adidas je i ovaj put uzeo u obzir našu okolinu. Tkanina Primeblue izrađena je od reciklirane plastike koja se sakuplja sa plaža i okeana pomoću Parley fondacije, a zatim ih prerađuje u tkaninu prilagođenu koži.

8. Jednodelni kupaći

Jednodelni kupaći kostimi vratili su se u velikom stilu i opet će zavladati vrhunskim plažama i bazenima. Firefly Azalee WMS predstavlja idealan izbor za sve ljubiteljke elegancije tokom letnjih dana. Kupaći kostim je klasičnog kroja, sa naglašenim gornjim delom i dekorativnim detaljem koji nenametljivo osvetljava izgled kupaćeg kostima. Leđa i kaiševi elegantno su dizajnirani na leđima.

9. Majica za kupanje

Ukoliko je zaštita od UV zraka na plaži i moru ono što vam je neophodno, majica za kupanje Firefly Lunelia WMS je pravi izbor. Napravljena je od lakog materijala koji se brzo suši nakon što izađete iz vode, a istovremeno pruža zaštitu od UV zraka. Dostupna je sa kratkim i malo dužim rukavima. Takođe je pogodna za one koje provode puno vremena uživajući u vodenim sportovima, u čamcu ili jednostavnom obilasku prelepih skrivenih plaža.

10. Šorc za kupanje

Ukoliko ste aktivni na plaži ili u vodi i ne osećate se ugodno u klasičnom kupaćem kostimu, Firefly Alana WMS može biti pravi izbor za vas. Napravljen je od prijatnog plastičnog materijala koji se brzo suši, a dodatno je opremljen zgodnim džepom i elastičnim pojasom sa vezicama.

11. Bodi

Bodi Protest Corsica Surf Suit je ženski kupaći kostim koji fantastično prianja i pruža odličnu zaštitu tokom aktivnosti pilikom kojih ste izloženi suncu, zahvaljujući faktoru SPF50. Poseduje kratke rukave i rajsferšlus za lakše oblačenje. Materijal je udoban za nošenje, bez PFC-a i elastičan je u svim pravcima za nesmetano i opušteno kretanje tokom letnjih dana.

12. Žensko ronilačko odelo

Ukoliko ne možete zamisliti odmor bez akcije i adrenalina, ronilačko odelo Cressi Sub Med X Lady je odličan izbor ako planirate raznolike vodene aktivnosti. Ovo kvalitetno, neoprensko ronilačko odelo za tople uslove biće idealan saveznik u otkrivanju novih podvodnih predela. Poseban raspored materijala u predelu grudi omogućava veću fleksibilnost. YKK rajsferšlus na zadnjoj strani u kombinaciji sa kaišem doprinose jednostavnom za jednostavno oblačenju.