Sadržaj

Planinarenje, alpinizam i kampovanje

Vremenske prilike je teško predvideti unapred. Kada se nađemo u periodu promenjivog vremena, teško je odlučiti koji komad odeće obući pre izlaska iz kuće. U ovakvim okolnostima potrebna nam je garderoba u kojoj se tokom svakodnevnih aktivnosti nećemo znojiti ali će nam ipak pružiti potrebnu toplotu.

Softshell jakne su najbolje rešenje za promenjivo vreme, a namenjene su kako odraslima tako i deci.
Softshell jakne imaju brojne prednosti u odnosu na klasične jakne i preporučljive su aktivnim ljudima i svima koji vole da uživaju u prirodi.

Glavne karakteristike dobre softshell jakne 

Softshell jakne vrhunskih proizvođača su vodootporne i nude odličnu zaštitu od vetra.

U softshell jakni uvek će Vam biti toplo, a telo će Vam biti potpuno suvo čak i tokom fizičkih aktivnosti u prirodi, po laganoj kiši ili vlažnom vremenu.

Softshell jakne su prozračne i izrađene od fleksibilnog i izdržljivog materijala. Budući da je materijal blago rastegljiv, imaćete neograničenu slobodu kretanja i tako odeveni u savršeno dizajniranu jaknu, sa lakoćom ćete se kretati, trčati i skakati.
Kvalitetne Softshell jakne renomiranih proizvođača ne sadrže veštačke hemikalije koje su štetne za kožu i za životnu sredinu.

Softshell jakna prati Vas u pokretu i može se nositi tokom cele godine

Softshell jakna je veoma udobna za nošenje i idealna je za planinarenje, skijanje, boravak u prirodi i ostale aktivnosti na otvorenom. U poređenju sa vodootpornom vetrovkom, softshell jakna mnogo bolje diše i nudi Vam najveći stepen zaštite od vode, snega i vetra.

Moderno dizajnirane softshell jakne imaju kapuljaču koja se može podešavati i ispod koje možete nositi zaštitnu kacigu.
Planinarske softshell jakne imaju prilagođen dizajn u koji se uklapa sva korisna dodatna oprema za planinarenje

Ponuda jakni u Intersport prodavnicama

Intersport prodavnice nude jakne poznatih svetskih brendova, kao što su McKinley, CMP, Jack Wolfskin, adidas, Salomon, Icepeak
U ponudi se mogu naći kvalitetne jakne namenjene muškarcima, pripadnicama lepšeg pola i deci.