Sadržaj

Planinarenje, alpinizam i kampovanje

Priroda nas zove tokom cele godine. Pešačke staze mame svojom lepotom ma koje da je godišnje doba. Na proleće ih krase prijatni mirisi, na leto reke, potoci i drveće, koje pruža hlad; na jesen se divimo šarenom lišću, a zimi nas beli pejzaži pozivaju napolje.

Uskoro će priroda disati punim plućima i doći će vreme da krenemo na prvi prolećni pohod. Temperature će biti povoljnije, a na raspolaganju će nam biti više destinacija nego zimi. Vi i vaše porodice ćete sigurno ići na izlete, ali pre polaska proverite da li imate svu potrebnu opremu? Definitivno će vam biti potrebne, pored patika, kvalitetne pantalone za planinarenje, majice, jakne…

Vreme je za obnovu planinarske garderobe

Prolećno lutanje prirodom je još prijatnije ako ste obučeni u odgovarajuću, udobnu i izdržljivu opremu. Pored toga što vam olakšava hodanje u planinama, istovremeno ćete biti i mnogo sigurniji. Odgovarajućom opremom pokazaćete razumevanje i poštovanje prema planinama, gde vladaju moćne sile prirode.

Vi i vaši najmiliji žarko želite da sa stilom, tj. udobno, prijatno i sigurno koračate najlepšim stazama naše zemlje. Ali prilikom izbora nove garderobe, ne zaboravite da uzmete u obzir da prolećno vreme može biti poprilično hirovito i promenljivo. Višeslojna odeća je posebno dobrodošla u ovo doba godine.

Odlične prolećne odevne kombinacije za muškarce, žene i decu

U Intersportu brinemo o opremi za planinarenje tokom svih godišnjih doba. Ako vašoj porodici treba kompletna planinarska garderoba, onda su ovi proizvodi savršeni za vas. Detaljne informacije o svakom proizvodu možete pogledati na našem sajtu.

1
2
3
4
1

https://www.intersport.rs/mckinley-trundle-ii-wms-zenska-jakna-a-planinarenje-486345

2

https://www.intersport.rs/merrell-agility-peak-4-zenske-cipele-za-planinarenje-580693

3

https://www.intersport.rs/mckinley-cassy-wms-zenske-pantalone-za-planinarenje-570207

4

https://www.intersport.rs/deuter-ac-lite-21-sl-planinarski-ranac-589594

1
2
3
4
1

https://www.intersport.rs/mckinley-rinno-jrs-decja-jakna-a-planinarenje-570262

2

https://www.intersport.rs/mckinley-maine-mid-aqb-jr-decije-planinarske-cipele-558336

3

https://www.intersport.rs/mckinley-beiron-jrs-decje-pantalone-za-planinarenje-338415

4

https://www.intersport.rs/deuter-junior-deciji-ranac-412084