Sadržaj

Trendovi

Temperature rastu i leto se bliži. Zato je pravo vreme da proverite da li ste spremni za tople dane. Pregledajte svoju garderobu i saznajte koji su Vam to odevni komadi potrebni da osvežite postojeće letnje kombinacije.

Ako Vam fale ideje za najlepse i najudobnije letnje kombinacije, pogledajte našu ponudu. Sigurni smo da ćete pronaći svoje omiljene komade odeće za savršen letnji izgled.

Nike

Sigurni smo da Vas rznovrsna ponuda marke Nike ni ovaj put neće razočarati. Za najudobnije dane ovog leta, preporučujemo Nike helanke koje se mogu kombinovati sa velikim izborom gornjih delova.

Za sportski izgled i prijatne šetnje, tu su sportske majice bez rukava u različitim bojama i dezenima, koje u kombinaciji sa ukrojenim, uskim majicama čine urbanu kombinaciju.

Za najtoplije letnje dane pogledajte veliki izbor Nike šortseva u raznim kombinacijama boja i dezena sa zaštitnim znakom Swoosh. Zahvaljujući širem kroju i atraktivnom dizajnu, u njima ćete se osećati opušteno i prijatno.

Svakoj kombinaciji možete dodati lagane, prozračne i atraktivne patike, a u najtoplijim danima odlično će se pokazati udobne i moderne Nike papuče.

Superdry

Za sve žene, Superdry haljine definitivno će biti dobitna kombinacija ovog leta u atraktivnom kroju i zanimljivom dizajnu. Vrlo su praktične i prijatne, pa ih možete nositi za svaku priliku.

Ako više volite sportski izgled, tu je veliki izbor helanki raznih boja, koji su uvek in, kao i šortsevi koji se mogu kombinovati sa svim ženskim majicama. Ove kombinacije će Vam definitivno pružiti puno udobnosti i urban izgled.

Baš kao što su helanke zaštitni znak svih devojaka, isto možemo reći i za muške Superdry bermude, bez kojih ne možemo da zamislimo leto. U kombinaciji sa atraktivnim polo majicama ovog brenda, u isto vreme ćete imati sportsku i elegantnu kombinaciju.

Adidas

Danas, retko ko ne poznaje Adidasove papuče, jer su tokom decenija postale prava modna ikona. Svakog leta ove papuče su pravi modni trend, a sigurni smo da ni ove godine neće biti drugačije. Ukrašena traka sa legendarne tri pruge i različitim nijansama boja garancija su za savrsen autfit.

Među najčešćim kombinacijama za muškarce kao i za žene, svakako je Adidas šorts dizajniran u modernom kroju i dizajnu. Takođe, različite dužine pantalona zadovoljiće najrazličitije želje i ukuse, a zbog velikog izbora boja uklopićete ih u sve kombinacije.

U našoj ponudi, takođe možete odabrati Adidas šorts, koji je ukrašen sa prepoznatljive tri pruge. Njegov opušten kroj omogućava udobno kretanje, a zbog atraktivnog izgleda uvek ćete biti u trendu.

Firefly

Brend Firefly oduvek se odlikovao atraktivnim dizajnom, lakoćom i velikim izborom modela i boja. Naravno, šorts i majica su obavezan komad odeće za leto, pa Vas ni u ovom slučaju Firefly brend neće razočarati.

Unjihovoj ponudi, pronaćiće te veliki izbor udobnih šortseva urbanog i sportskog dizajna. Uz njih se odlično slažu majice različitih nijansi boja i krojeva.

Dok se pripremate za leto, ne zaboravite i na adekvatnu obuću. Firefly nudi izbor između laganih platnenih patika, sandala, kao i papuča koje će se savršeno uklopiti u bilo koju ležernu letnju kombinaciju.

Deha

Sve žene i devojke sigurno će biti impresionirane našim širokim asortimanom odeće marke Deha. Njihov kroj, nijanse boja i dužina zadovoljavaju različite ukuse, pa smo sigurni da ćete pronaći nešto za sebe. Sve haljine su izvrsnog kroja, tako da se u njima nećete osećati samo moderno, već će Vam biti i vrlo udobne i prijatne tokom nošenja.

Deha šortsevi će Vam takođe pružiti moderan i elegantan izgled. Njihov karakterističan širok rez omogućava slobodno kretanje, čineći da se osećate jako prijatno.

Nikako ne smete propustiti ni raznovrsnu ponudu majica sa kratkim rukavima ili bez njih. Različiti krojevi, nijanse boja, šareni dezeni obećavaju idealnu kombinaciju u kojoj ćete se u isto vreme osećati moderno i sportski. Ako ovome dodamo kvalitetne prirodne materijale, sigurni smo da će to biti Vaša kombinacija iz snova.

Pripremite se za leto uz Intersport!

Ako ste tokom pregledanja garderobe utvrdili da Vam nedostaje nekoliko komada odeće za ovo leto, ne oklevajte, već dobro pogledajte ponudu u Intersportu. Sigurni smo da ćete uz naš širok izbor letnje odeće sastaviti svoju najbolju letnju kombinaciju u kojoj ćete se osećati prijatno i zračiti atraktivnim izgledom i urbanim stilom.