Sadržaj

Fudbal

U 2022. godini, kada svi ljubitelji fudbala iščekuju Svetsko prvenstvo u fudbalu za muškarce i Evropsko prvenstvo u fudbalu za žene, proizvođači opreme su obezbedili revolucionarne inovacije. Među njima je i nova kolekcija kopački Predator Edge, koja ispunjava sve zahteve moderne fudbalske igre.

adidas je vodeći sportski brend za fudbalske klubove širom sveta i vodeći sponzor nekih od najvažnijih fudbalskih događaja. Njegovi dizajneri dobro znaju šta je potrebno fudbalerima svetske klase kao što su Lionel Messi, Mohamed Salah, Karim Benzema, Paulo Dyabala i  Roberto Firmino.

Zbog toga nije iznenađenje što je adidas fudbalska kolekcija PREDATOR jedna od najpopularnijih od 1994. godine. Od tada, adidas stalno nastoji da pomeri granice inovacija sa kojima se ove kopačke još uvek razvijaju. Rezultat ovog dugog puta razvoja je najnoviji model legendarne kopačke, Predator Edge.

ZONE SKIN za najbolju kontrolu pokreta i lopte

Jedna od najvažnijih i revolucionarnih inovacija koje je adidas predstavio u ovogodišnjoj kolekciji Predator Edge je definitivno tehnologija ZONE SKIN. Ona omogućava lakše kretanje tokom same utakmice, brže promene smera kretanja i beskompromisno prianjanje na fudbalskoj podlozi.

Rebrasta guma na gornjem delu kopačke nije tu samo zbog zanimljivog izgleda, već je strateški postavljena na četiri kontrolne tačke. Reč je o inovaciji koja je rezultat opsežnog istraživanja i testiranja, koja su pokazala da je ovakva rebrasta guma mnogo efikasnija u pogledu kretanja.

Pokazalo se da omogućava optimalno manevrisanje loptom, dajući igračima dodatnu prednost da dodatno unaprede svoju fudbalsku igru. Ova inovacija dodatno naglašava potpunu kontrolu lopte i sve veštine fudbalske igre, što joj omogućava da se pokaže u svoj svojoj lepoti i karakteristikama.

FACT FRAME za maksimalnu snagu i kontrolu udarca lopte

ZONE SKIN tehnologija u kolekciji Predator Edge dopunjena je drugim inovacijama i funkcijama, koje omogućavaju maksimalnu udobnost i kretanje. Nova FACET FRAME inovacija bazirana je na đonu kopačke, koji omogućava stabilnost i dinamičko prianjanje stopala. Omogućava fudbalerima da se suvereno kreću po terenu, čineći ih još sigurnijim u svojoj igri.

Inovacija FACET FRAME takođe omogućava adekvatnu težinu prednjem delu stopala. Kao rezultat toga, težina fudbalera se ravnomerno preraspoređuje ka prednjem delu kopačke, što doprinosi znatno boljem prenosu snage sa kopačke na loptu. Rezultat je još bolja kontrola i snažniji udarac lopte, što svaki fudbaler želi.

PRIMEKNIT za potpunu udobnost i praktično obuvanje

Kopačke savršeno upotpunjuje konstrukcija FACET FIT, koja je izrađena od vrhunskog dvodelnog PRIMEKNIT materijala. Već na prvi pogled primetićete da su kopačke specijalno dizajnirane za veliku udobnost, lako obuvanje i potpunu stabilnost stopala tokom same utakmice.

Kolekcija Predator Edge zadovoljava različite potrebe

Iako je u pitanju nova generacija kopački i mnogi će pomisliti da je namenjena samo za vrhunski fudbal, to nije tako. adidas kolekcija nudi širok spektar modela koji će zadovoljiti potrebe kako rekreativaca tako i takmičara.

Izuzetan dizajn na fudbalskim terenima

Iako je tehnološka sofisticiranost najvažnija karakteristika Predator Edge kopački, ne možemo propustiti njihov izuzetan dizajn. Klasične i već dobro poznate, njihove upečatljive tri linije u ovom modelu dopunjuje rebrasta guma. Pored svoje praktičnosti, ovaj dizajn ima izuzetan estetski izgled i omogućava sportsko-elegantu siluetu sa trkačkim dodirom.

Kopačke koje su osvojile legende fudbalske igre

Kvalitet kolekcije Predator Edge veoma dobro ilustruje činjenica da će vrhunske modele ovih kopački u 2022. godini nositi Wendie Renard, Christiane Endler, Abby Dahlemper i Toni Duggan, kao i mnogi drugi.

Kombinacija tehnologije i inovacija je ono što će učiniti da najbolji fudbaleri osete posebnu snagu i samopouzdanje da postignu nemoguće na terenu i van njega.