Trčanje

Trčanje i dalje ostaje jedna od najčešćih fizičkih aktivnosti. Ovo se može pripisati prirodnosti kretanja i dostupnosti ovog sporta – svako može da trči. Bez plaćanja ulaznice, plaćanja pristupa video sadržaju i kupovine širokog spektra opreme. Potreban vam je samo jedan prilagođeni i visokokvalitetni komad koji će zaštititi vaša stopala, noge, leđa i zglobove od neželjenih povreda, a istovremeno vam pružiti još bolje iskustvo trčanja. Ovo su kvalitetne patike za trčanje.

Pogledajte ovosezonski izbor najboljih patika za trčanje, opremljenih najnovijim tehnologijama i inovacijama koje će vaše performanse u trčanju podići na viši nivo.

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2 su ultramoderne  patike za trčanje i trening. Imaju poseban sistem amortizacije, koji omogućava udobnost i dinamično kretanje. Ultra lagana ZoomX pena je izuzetno odzivna i u kombinaciji sa Zoom Air jedinicom omogućava efikasno vraćanje energije. Posebna karbonska ploča obezbeđuje izuzetan osećaj na svakom koraku. Gornji deo je izrađen od AtomKnit materijala, koji lepo prianja stopalu. Đon omogućava odlično prianjanje, posebno na urbanim površinama.

Više o patici ovde.

Asics MAGIC SPEED 2

Patika Ascis Magic Speed 2 omogućava energiju koja vam je potrebna za novi lični rekord. Patika je redizajnirana kako bi još bolje prianjala stopalu i svestran je izbor za tempo trčanje i takmičenja. Karbonska ploča pune dužine i TPU ploča su kombinovani u srednjem đonu, da ubrzaju energiju u pravcu napred. Ovo pomaže u stvaranju fluidnijeg i osetljivijeg odbijanja od podloge tokom odzivne faze trkačkog koraka. Gornji sloj srednjeg đona je izrađen od FF Blast Plus pene, što čini korak još osetljivijim, dok je mala težina patike.

Više o patici ovde.

adidas 4DFWD 2 W

adidas 4DFWD 2 W su nove ženske patike za trčanje, koje su namenjene za mnoge ljubitelje trčanja. Omogućavaju veliku količinu udobnosti, a ultra-moderan 4D sistem amortizacije 4DFWD, koji je dizajniran korišćenjem grafičke tehnike 3D štampanja, radi na pretvaranju energije trkača u kretanje napred, dok nudi podršku i apsorbuje vibracije.

Više o patici ovde.

Asics GEL-NIMBUS 25 LITE-SHOW

Amortizacija nove patike za trčanje Asics Gel-Nimbus 25 Lite-Show omogućava osećaj kretanja po oblacima. Neutralna patika je obnovljena novim materijalima, koji pružaju još mekše i udobnije iskustvo trčanja. Kvalitetno izrađen gornji deo udobno prianja stopalu i omogućava odličnu prozračnost. Redizajnirana konstrukcija je fleksibilnija i prianja stopalu u delu skočnog zgloba za luksuzniji, udobniji osećaj savršenog prilagođavanja. Srednji đon se može pohvaliti sa najviše amortizacije do sada.

Pogledaj patiku ovde

Posetite INTERSPORT prodavnice i proverite širok asortiman vrhunskih patika za trčanje, gde ćete sigurno pronaći savršenu obuću za trčanje za vas. Ako niste sigurni koju da odaberete, pitajte naše konsultante u prodavnicama za savet, a možete naručiti i individualnu analizu stopala.