Trčanje

Na policama se svake sezone nađe više od 100 modela patike za trčanje. Kako bismo odabrali pravu ponudu u širokom asortimanu, pronašli smo neke od najpopularnijih modela za rekreativne trkače.

Optimalno ublažavanje, podrška i odziv su one karakteristike patike za trčanje koje rekreativni trkači najčešće traže za svoje redovne treninge. Kada birate patike za trčanje, takođe je važno da odaberete pogodan za podlogu na kojoj trčite i da pružite adekvatnu podršku vašem luku za stopala.

Nažalost, neadekvatna obuća je često glavni krivac za preopterećenje stopala i mnoga oštećenja u trčanju. Da biste odabrali prave patike za trčanje, evo nekih od najpopularnijih modela ove sezone, kojih se možete naći i u INTERSPORT prodavnicama.

adidas Adizero Adios 7

Vrhunske patike za trčanje trkača i trkača sa neutralnom brzinom pronacije. Oni se mogu pohvaliti izuzetno lightstrike i Lightstrike Pro, što pomaže da se postigne maksimalna brzina i eksplozivno kretanje na uređenom terenu.

Više o patici ovde.

adidas 4DFWD 2 W

Omogućavaju veliku količinu udobnosti, a ultra-moderan 4D sistem amortizacije 4DFWD, koji je dizajniran korišćenjem grafičke tehnike 3D štampanja, radi na pretvaranju energije trkača u kretanje napred, dok nudi podršku i apsorbuje vibracije.

Više o patici ovde.

Asics GEL-NIMBUS 25

Potpuno renovirana verzija Asics GEL-Nimbus nudi nove materijale koji pružaju još mekše i udobnije iskustvo trčanja. Nova PureGel tehnologija, integrisana u sredinu na štiklu, za 65 odsto je mekša od prethodne verzije gela i pruža izuzetnu apsorpciju uticaja, mekše sletanje i udobnost.

Više o patici ovde.

Asics Gel Trabuco 11

Staze za trčanje, koje trčanje na stazi čine pravim zadovoljstvom. Muški i ženski modeli će vas oduševiti malo širom platformom, redizajniranom fleksibilnom anti-prodornom zaštitom i debljim međumesnim đonom za još veću udobnost.

Pogledaj patiku ovde

Brooks Ghost 15

Odlične patike za trčanje za sve brže trkače i trkače sa neutralnim pronacionalom. Dizajnirani su da trče po uređenim terenima i nude pravu količinu mekoće, stabilnosti i trajnosti.

Saznajte više o patici

Brooks Glycerin GTS 20

Patike za trčanje su dodale podršku za vodiče, tako da su idealne za sve trkače i trkače sa preteranim pronacionalima. Trčanje po uređenim terenima i putevima je pravo zadovoljstvo, jer nude maksimalno ublažavanje i najbolju podršku.

Pogledaj patiku ovde.

Hoka One One Speedgoat 5

Među najpopularnijim stazama za trčanje saznaćete o potpuno novim dimenzijama trčanja po neurednom terenu. Ukrašeni su gumenim đonom EVA, Meta-Rocker Geometry i Vibram Mega Grip đonom, što će trkačima i trkačima pružiti stalan korak na najizazovnijem terenu.

Pogledaj patiku ovde

Hoka One One Clifton 9

Neutralne patike za trčanje koje impresioniraju laganim, responsive i još blaženijim đonom, pružajući idealnu kombinaciju mekoće i brzine. Namenjene su svim trkačima i trkačima koji žele dobro prianjanje i izdržljivost na uređenim terenima.

Više o patici ovde.

Nike ZoomX Nepobedivi Pokreni FK 3

Moderne patike za trčanje za trkače i trkače sa neutralnom brzinom pronacije. Idealne su za trčanje po uređenim terenima i putevima, gde vam debeli sloj ZoomX ublažavanja obezbeđuje optimalan povratak energije i još efikasnije trčanje.

Više o patici ovde

Nike ZoomX Zegama Trail

Odlične patike za trčanje za muškarce i žene, idealne za trčanje na neurednim terenima i druge aktivnosti u prirodi. ZoomX pena pruža aktivno ublažavanje, dok izdržljiv materijal na vrhu stopala nudi najbolju zaštitu i udobnost.

Više o patici ovde.

Mizuno Wave Rider GTX

Neutralne patike za trčanje koje će vas oduševiti vašom odgovornošću, podrškom i ublažavanjem. Dizajnirani su da trče po uređenom terenu, a njihova membrana planinskog teksa vodi računa da vam stopala uvek budu suva.

Više o patici ovde

Mizuno WAVE HORIZON 6

Mizuno Wave Horizon 6 su vrhunske muške patike za trčanje, dizajnirane da pronacijskim stopalima pruže maksimalnu udobnost, amortizaciju i stabilnost.

Više o patici ovde