Sadržaj

Trendovi

Dok se približava leto, pravi je trenutak da razmislite i odlučite gde provesti svoj odmor u Srbiji. Iako Srbija nema izlaz na more, ima mnogo toga da ponudi kada je u pitanju letovanje. Ova zemlja je prepuna prelepih planinskih vrhova i jezera koja pružaju idealno okruženje za odmor i aktivnosti na otvorenom. Planine su odličan izbor za beg od vrućine, uživanje u čistom vazduhu i prijatnim temparaturama. U njihovoj ponudi su uvek aktuelni otvoreni i zatvoreni bazeni, za sve ljubitelje plivanja i pravog osveženja. Ukoliko želite više od plivanja u bazenu, mnoga popularna jezera vam stoje na raspolaganju.

Kopaonik je idealno mesto za sve ljubitelje odmora u prirodi i planinskih sportova. Sa svojim prelepim planinskim vrhovima, ova destinacija nudi brojne mogućnosti za planinarenje, biciklizam, paraglajding i vožnju kvadova. Možete se popeti sa gondolom na Pančićev vrh i dugo uživati u opojnom vazduhu i prelepom pogledu. Za sve te aktivnosti, preporučuje se nošenje udobne sportske odeće, planinarske obuće, zaštitne opreme, a biće vam potrebna i dobra kondicija. Pripremite se na vreme, da biste maksimalno uživali u svim aktivnostima.

Za sve koji vole kombinaciju urbanog i prirodnog, Zlatibor je pravi izbor. Možete uživati u pešačenju, vožnji bicikla, jahanju konja i ribolovu. Osim sportske odeće, za šetnje po centru i večernje koncerte na velikoj bini pored jezera, naoružajte se dobrom atmosferom i modnim komadima. Zlatibor je takođe poznat po svojoj ukusnoj domaćoj hrani, pa smo sigurni da ćete se opustiti i uživati u lokalnim specijalitetima.

Tara je raj za ljubitelje prirode i mira, jer nudi prelepe pejzaže, planinske staze i mogućnosti za kampovanje

Stara Planina sve popularnija destinacija za planinarenje i MTB biciklizam.

Ukoliko više preferirate jezera Đerdapsko jezero je idealno za ljubitelje ribolova i vodenih sportova, a okruženo je impresivnim kanjonom, koji će vas ostaviti bez daha.

Vlasinsko jezero je skriveni dragulj koji pruža mir i priliku za pecanje, vožnju čamcem i opuštanje u netaknutoj prirodi.

Leto u Srbiji nudi širok spektar mogućnosti za uživanje, opuštanje, zabavne i sportske aktivnosti i kvalitetno provedeno vreme. Bez obzira da li se odlučili za planinu, jezero, etno selo ili neku od mnogobrojnih banja, sigurni smo da ste pronašli idealno mesto za svoj odmor. Intersport vam stoji na raspolaganju sa najkvalitetnijom sportskom opremom, koja će vam omogućiti da u potpunosti iskoristite sve mogućnosti i uživate u svojim aktivnostima. Iskoristite priliku da osmislite i realizujete svoje najbolje moguće leto u Srbiji, koje će vam pružiti nezaboravne trenutke, sportske izazove i ispunjenje svih vaših želja!