Fudbal

Brend adidas otkriva najnoviju kopačku – adidas X CRAZYFAST, opremljenu laganim AERO tehnologijama, dizajniran za brzinu u svakom minutu igre.

Svi modeli kombinuju najbolju tehnologiju kako bi osigurali brzinu tokom igre u svim ligama. U adidasu, kada su razvijali X CRAZYFAST seriju, postavili su sebi jedan cilj – svako treba da iskusi prednosti kopačke. Stoga su se za pomoć i testiranje obratili grupi koju čine podjednako muškarci i žene, profesionalni fudbaleri i oni koji prvi put otkrivaju svoju ljubav prema fudbalu.

Za igrače koji svoje mečeve igraju na stadionima, kao što su fudbalerke koje će se ove godine takmičiti na Svetskom prvenstvu, najlakša verzija X CRAZYFAST P+ je odličan izbor. Ovo obezbeđuje optimalnu brzinu i kombinuje najnovije inovacije u savršenoj kopački  za igrače na vrhuncu karijere.

Kolekciju upotpunjuju modeli P1 sa vezicama i P1 bez pertle u različitim cenovnim rangovima. Oba su opremljena laganim i naprednim tehnologijama prilagođenim fudbalerima svih liga.

Mahsa Arian, direktor globalne kategorije za adidas kopačke je rekao:
»Moderna igra je fokusirana na brzinu i sposobnost brzog odvođenja lopte protivniku. Igrači moraju brzo da razmišljaju i još brže reaguju, tako da nema mesta ometanjima. Franšiza X i sve što ona može da ponudi dala je razvoj i povećanje brzina koje se postižu u današnjem fudbalu
, sve važniju ulogu.

X CRAZYFAST set modela omogućava fudbalerima na svim nivoima – onima koji se takmiče na najvećim stadionima do onih koji igraju fudbal na terenima lokalnih parkova – da budu najbolji u najbržim trenucima utakmice.«

> Vesti koje donosi X CRAZYFAST

Donosi najveću inovaciju u svim X CRAZYFAST modelima nadogradnja na adidas inovativnu SPEEDFRAME tehnologiju đona. Karbonska verzija je zamenjena novim AEROPLATE umetkom, koji čini đon lakšim za 5 grama. Pruža novi optimalan komfor i odziv, međutim, ostaje isti – optimizovan za dinamičko kretanje, što obezbeđuju i bitve koje obezbeđuju optimalno prianjanje sa podlogom pri ubrzanjima na terenu.

Još više inovacija koje pomažu u postizanju još većih brzina takođe se mogu naći u gornjem delu cipele. Potreba za brzinom takođe zahteva stabilnost i podršku u svakom trenutku.

 ✔ Model P1 se može pohvalitiinovacijom AEROCAGE –projektovana tkanina koja udobno prijanja uz srednji deo stopala i pruža najbolju podršku i stabilnost. Takođe je opremljen sa AEROPACITY SPEEDSKIN – jednoslojna monomreža koja pruža udobnost duž celog stopala. Opremljen je materijalom PRIMEKNIT, koji udobno hvata stopalo i obezbeđuje dobar kontakt sa loptom.

 ✔ Model P+ je samo nadogradnja modela P1. Opremljen je lakom tkaninom napravljenom od samo jednog sloja AEROPACITI SPEEDSKIN+ materijala , koji prekriva minimalistički AEROCAGE+. Obe inovacije su dizajnirane za lakoću koja i dalje pruža stabilnost i podršku pri najvećim brzinama. Takođe ima poseban dizajn jezika i lagane vezice koje drže stopalo na mestu.

U duhu adidas napora da smanji otpad od plastike, modeli CRAZYFAST su napravljeni bez nerecikliranog poliestera, smanjujući ugljenični otisak za čak 15% u poređenju sa prethodnom verzijom X SPEEDPORTAL P+.

Potpuno novi X CRAZYFAST dolazi u elegantnoj kombinaciji bele i meke žute zelene, a nosiće ga neka od najvećih imena fudbala kao što su Lionel Messi, Vivianne Miedema, Mohamed Salah i drugi. Da li i vi želite da ga nosite? Vaš novi X CRAZYFAST vas čeka u odabranim INTERSPORT prodavnicama i u
online prodavnici.