Trčanje

Kada je u pitanju postizanje najboljeg rezultata, svaka sekunda se računa. Zato je utoliko važnije odabrati moćne i lagane patike za trčanje koje će trčanje učiniti pravim užitkom.

Adidas Adizero kolekcija patika za trčanje poznata je i po vrhunskim performansama, koja svojim inovacijama uvek impresionira sve trkače. Da li vas zanima koji su novi proizvodi iz ove kolekcije za trčanje dostupni za vas ovog puta?

Adidas Adizero Sl – stvoren za brzinu i pobede

Adidas Adizero Sl je najnoviji dodatak ovoj kultnoj kolekciji patika za trčanje. Njegova oznaka Sl (Super light) govori o tome da su ovo super lagane patike za trčanje koje nećete osetiti na nogama. Zato su odličan izbor za brzinski svakodnevni trening i za sve one trkače koji trče za pobedama i rušenjem ličnih rekorda.

Tome u velikoj meri pomažu njihov inovativni Lightstrike EVA i Lightstrike Pro sistem jastuka. Lightstrike EVA je super lagan međuđon koji se proteže duž stopala. Napravljen od EVA pene, pruža savršenu ravnotežu između amortizacije i odziva na tlu. Lightstrike Pro je dvoslojna pena koja se nalazi samo na prednjem delu đona i obezbeđuje povrat energije pri svakom koraku, što čini korak trčanja mnogo efikasnijim.

Adizero Sl ima tradicionalni adidas dizajn. Na vrhu imaju prozračnu i kvalitetnu mrežicu ​​koja obezbeđuje maksimalnu prozračnost i optimalno prianjanje na stopala, a više od 50% je takođe napravljeno od recikliranih materijala. Gumirani đon pruža odlično prianjanje, dok su peta i jezik dodatno podstavljeni za potpunu udobnost i maksimalnu podršku.

Intersport ponuda Vam nudi muški model Adizero Sl u sivoj boji.

 POGLEDAJTE VIDEO PREZENTACIJU PATIKA ZA TRČANJEADIZERO SL

Adidas Adizero Adios 8 – stvorena za treninge i utakmice

Sledeća novina iz adidas Adizero kolekcije za trčanje su patike za trčanje Adizero Adios 8. Ove patike za trčanje su takođe namenjene svim trkačima čiji je glavni cilj da obaraju lične rekorde. Intersport asortiman ovog puta nudi  muški model patika za trčanje u sivoj boji.

Adidas Adizero Adios 8 pa ne navdušuje samo s svojim izgledom, ampak tudi s svojimi tehničnimi lastnostmi. Od vseh tekaških copat adidas Adios, je zadnja različica najlažja, k čemer največ pripomore popolnoma nova mrežasta zasnova zgornjega dela, ki pa še vedno poskrbi za optimalno prileganje stopala tudi pri največjih hitrostih. Zgornji del je v 50 % izdelan tudi iz recikliranih materialov, podplat pa je izdelan iz gume Continental, kar zagotavlja vrhunski oprijem v vseh razmerah.

U ovim patikama za trčanje moći ćete da isprobate i poboljšani dizajn Lightstrike Pro međuđona, koji se nalazi u prednjem delu đona. U predelu pete i prednjeg dela đona nalazi se potpuno novi jastuk Lightstrike 2.0. U srednjem delu đona je Energyrods 2.0 sistem od fiberglasa, koji obezbeđuje torzionu stabilnost i ubrzan korak i sprečava gubitak energije.

Takav dizajn osigurava da su patike za trčanje Adizero Adios 8 dovoljno brze za sva takmičenja, a takođe savršeno izdržavaju svakodnevne treninge. Iako su stvoreni da postižu maksimalne brzine, trčanje sa njima će ipak biti pravo zadovoljstvo.

  POGLEDAJTE VIDEO PREZENTACIJU PATIKA ZA TRČANJE ADIOS 8

Adidas Adizero Boston 12 – napravljen za brzinu i izdržljivost

Svi trkači koji žele udobno i brzo trčanje na gradskim površinama, isprobajte  muške adidas Adizero Boston 12 patike za trčanje. Reč je o patikama za trčanje koje su razvijene na osnovu mišljenja i iskustva elitnih maratonaca, pa ćete njihovim izborom sigurno dobiti najboljeg partnera za trening brzine i izdržljivosti.

Adidas Adizero Boston je dvanaesta generacija Adizero Boston patika za trčanje, koja se može pohvaliti potpuno novim Lightstrike Pro i Lightstrike 2.0 sistemima jastuka i Energyrods 2.0 sistemom od fiberglasa. Već smo se susreli sa ovom inovativnom tehnologijom amortizacije u patikama za trčanje Adizero Adios 8 i omogućava trkačima da otkriju svoj puni potencijal na najbolji mogući način.

Slično kao kod Adizero Adios 8 i SL, gornji deo Bostona 12 je napravljen od 50% recikliranih materijala. Mrežasta tkanina, koja je dodatno orijentisana na podršku u ključnim oblastima, obezbeđuje prozračnost i optimalno prijanjanje stopalu. Continental gumeni đon pruža optimalno prianjanje, čineći trčanje još bezbrižnijim.

POGLEDAJTE VIDEO PREZENTACIJU PATIKA ZA TRČANJE BOSTON 12

Adidas Adizero kolekcija patika za trčanje je poznata po brzini i vrhunskim performansama – sve sa ciljem da se omogući trkačima izdržljivosti da postignu vrhunske rezultate i sruše svoje lične rekorde. Ukoliko želite da im se pridružite, pogledajte ponudu u prodavnicama INTERSPORT!