Fitnes, trening i joga

Prenosivi gedžeti za trkače

Trčanje mnogi smatraju minimalističkim sportom u pogledu opreme koje je potrebna za bavljenje ovom aktivnošću. Par kvalitetnih patika, udobna odeća i flašica vode su sve što Vam je potrebno kako biste ostavili kilometre za sobom. Ipak, sve više trkača tokom treninga koristi specijalne prenosive gedžete za trkače, zahvaljujući kojim mogu uspešno pratiti svoje rezultate, brzinu, peformanse ali i napredak. U nastavku teksta ćemo Vam otkriti sve prednosti ovih čarobnih spravica.

Prednosti treninga za prenosivim gedžetima

Zadatak prenosivih gedžeta je prikupljanje i obrada podataka o Vašim atletskim performansama i svakodnevnim aktivnostima. Oni Vam omogućavaju da u svakom trenutku imate jasan uvid u detalje koji se tiču Vašeg stila trčanja i trenutne kondicije. Možete dobiti informacije o brzini trčanja, pređenoj razdaljini i brzini pulsa, što Vam omogućava da tempo prilagodite svojim fitnes ciljevima. Napredni uređaju poseduju i mogućnost kreiranja plana treninga u skladu sa Vašim trenutnim performansama i ličnim afinitetima. Većina ovih uređaja je povezana za specijalnim aplikacijama, te u realnom vremenu možete pratiti svoje rezultate i planirati svoje aktivnosti kako biste što pre dostigli željenu formu.

Kako izabrati idealan gedžet?

Prenosivi uređaji za trkače se danas proizvode u najrazličitijim bojama i oblicima, a njihove performanse mogu varirati od onih osnovnih do high-tech opcija. Iako možda smatrate da su ovi uređaji potpuno nepotrebni, činjenica je da sve više trkača ne napušta svoj dom bez ove spravice. Različiti modeli nude različite opcije, a evo šta bi trebalo da imate u vidu:

Osnovni uređaju za trkače:

  • Beleže broj koraka, pređenu razdaljinu, mere puls i sagorevanje kalorija
  • Prikazuju gore navedene podatke u realnom vremenu
  • Motivišu Vas uz pomoć različitih obaveštenja o Vašem napretku

High tech uređaji za trkače:

  • Prate ritam spavanja
  • Podesive opcije omogućavaju prilagođavanje uređaja Vašim ličnim potrebama
  • Prikazuju predloge idealnog treninga
  • Poseduju prilagodljiv interfejs
  • Omogućavaju slušanje muzike
  • Poseduju ugrađen GPS navigacioni sistem

Opremite se za svoj sledeći trening uz pomoć modernih i naprednih uređaja

Kao što smo ranije naveli, ovi uređaju dolaze u različitim oblicima, te ih je moguće nositi oko zgloba poput sata ili narukvice, ali i na nadlaktici ili struku. Možete odabrati neki od stilizovanih personalizovanih modela ili se pak opredeliti za sportski dizajn. Sada kada ste saznali sve o ovim sjajnim uređajima, recite nam koji od njih priželjkujete kao svog novog saputnika?

Prenosivi gedžeti za trkače