Sadržaj

Planinarenje, alpinizam i kampovanje

U bogatoj, gotovo stogodišnjoj priči brenda Adidas, postoji bezbroj legendarnih modela i kolekcija koje su zajedno stvorile istoriju sporta. Zbirka Terrex, nastala pre nekoliko godina, odnela je tri linije u prirodna prostranstva, gde je možda najpotrebnija visokokvalitetna odeća i obuća. Kolekcija Terrex odlikuje se izvanrednim kvalitetom, savremenim tehničkim materijalima i iznad svega, sofisticiranom robusnošću koja lako preživljava u najnepovoljnijim vremensko-geografskim uslovima.

Planinarske patike karakterišu linije Terrex. Izrađeni su od materijala koji su otporni na  stene i korenje, hrabro lebdeći u blatu, lokvama i potocima. Mnogi modeli opremljeni su vodoodbojnim membranama koje osiguravaju da je unutrašnji deo patike uvek suv, udoban i prijatan. Najbolji deo obuće Terrex je njihov jedinstveni đon, stvoren u saradnji sa markom Continental, najvećim nemačkim proizvođačem guma. Tako da su ove patike za trčanje i planinarenje opremljene gumom, koja pruža izvanredno prianjanje na svim površinama i u najzahtevnijim vremenskim uslovima.

Neki modeli opremljeni su i grubijim profilom koji se temelji na profilu guma za brdski biciklizam. Takvi đonovi na mokrim, snežnim ili blatnjavim površinama pružaju gotovo nezamislivo učinkovito prianjanje.

Osim toga, kolekcija Terrex uključuje i odeću koja je dizajnirana u sličnom stilu kao i obuća. Izrađeni su od visokokvalitetnih tehničkih materijala koji se brzo suše i dobro odvode vlagu, ali i istovremeno uveravaju u svoju trajnost, funkcionalnost i praktičnost. Postoje mnoge verzije odeće za žene i muškarce koji vole avanture u prirodi.

Adidas Agravic Speed ​​GTX

Adidas Agravic Speed ​​GTX su vrhunske ženske patike. Inspirisane su modernim dizajnom i izgledom. Izrađene su od izdržljivog materijala koji je otporan na spoljašnje uslove. Gornja dijafragma vodi brigu o odbijanju vode. Imaju đon koji je stvoren u saradnji sa markom Continental i nudi izuzetno prianjanje na svim površinama.

Adidas TERREX AX2R K

Adidas TERREX AX2R K je svestrana dečija planinarskacipela u kojima će slatka deca rado otkriti lepotu prirode. Patike su izrađene od izdržljivog plastičnog materijala, koji je istovremeno dovoljno prozračan. Traxion đon osigurava izvrsno prianjanje na svim površinama.

Adidas TERREX SWIFT R2 GTX

Adidas TERREX SWIFT R2 GTX je moderna plitka planinarska obuća koja je stvorena za otkrivanje tajne prirode. Izrađene su od izdržljivog materijala, koji je opremljen Gore Tex vodootpornom membranom. Osim toga,one nude sistem patike bez vezivanja. Continental đon takođe omogućava izuzetno prianjanje na najzahtjevnijim površinama.

Adidas TERREX AX3

Adidas TERREX AX3 su moderne planinarske patike koje su takođe pogodne za slobodno vreme. Izrađene su od izdržljivog materijala, koji ujedno omogućava izvrsnu ventilaciju. OnE nude Continental đon koji je savršen čak i u najzahtevnijim vremenskim uslovima.