Sadržaj

Trendovi

Mikaela Shiffrin je definitivno  najbolja skijašica poslednjih godina. Njen pobednički niz je gotovo zastrašujući, pa stručnjaci kažu da je ona najozbiljnija kandidatkinja za obaranje rekorda koji drži legendarni Ingemar Stenmark sa 86 pobeda na takmičenjima Svetskog kupa. Skijanje 24-godišnje Amerikanke jedinstvena je kombinacija talenta, elegancije, lakoće i snage. Naravno, neizostavna činjenica su i bezbroj sati napornog rada. I ne samo po snegu, već i u teretani i u prirodi.

Sa obzirom na to da je Mikaela rodom iz Vaila u Koloradu, ona radi prilično malo vežbe na otvorenom. Vail je mesto koje se nalazi na skoro 2500 metara nadmorske visine. Stoga joj je potrebna kvalitetna oprema za aktivnosti na otvorenom. Kada je reč o brdskom trčanju, brdskom biciklizmu ili samo šetnjama po planini, njen izbor je jakna Adidas My Shelter. Ovo je poseban komad odeće namenjen nepredvidivim vremenskim prilikama. Možete se osećati bezbrižno jer vas vetar, oluja, ni obilna kiša neće zateći nespremne.

Od grada do prirode

Jaknu Adidas My Shelter odlikuju savremen, jednostavan I minimalistički dizajn. Pored pomenute prirode, lako se koristi i u urbanim sredinama. U stvari, dizajnirana je na osnovu istraživanja specifičnih vremenskih uslova koji preovlađuju u glavnim gradovima sveta kao što su Njujork, London, Šangaj i Tokio. Ova jakna je rezultat 50-godišnjeg stvaranja tehničkih materijala, sa modernim dodirom.

Za sve uslove

Adidas My Shelter je lagana, ali robusna jakna koja nudi veliku zaštitu kako u gradskim tako i u prirodnim okruženjima. Odlikuje je visok okovratnik koji se može transformisati u kragnu kada ne duvaju jaki vetrovi. Takođe, funkcionalna kapuljača pruža zaštitu od padavina. Međutim, kad vam kapuljača nije potrebna, možete je “sakriti” u okovratnik. Jakna je napravljena od materijala koji upija vlagu i spolja je obložena posebnim vodoodbojnim premazom. Pored toga, dolazi sa dva spoljna džepa i funkcionalnim džepovima unutra. Na poleđini su prisutne tri legendarne Adidas linije. Mnogi reflektujući detalji vode računa o noćnoj sigurnosti.

Pored ženske jakne za koju se opredelila Mikaela Shiffrin, postoji i muška verzija. Ova dva proizvoda, međutim, najavljuju funkcionalnu odeću koja će činiti kolekciju My Shelter. Budući da se stalno nešto dešava napolju, prava šteta je biti kod kuće.