Sadržaj

Trendovi

Početak nove školske godine poseban je momenat za svakog učenika. Da bi radost bila potpuna, ponovite Vaše đake kvalitetnom i modernom odećom, obućom i opremom za školu. Školski ranac je veoma bitan, jer u njemu deca nose knjige i sve stvari koje su im potrebne za aktivan dan u školi. Pored atraktivnog dizajna, veoma je bitno da ranac bude srazmerne veličine i težine kako bi bio udoban za nošenje.

Zadnji deo ranca treba da bude što je moguće čvršći, anatomski oblikovan i postavljen. Naramenice školskog ranca treba da budu široke, da ublaže pritisak prilikom nošenja i da se mogu podešavati. Unutrašnjost ranca treba da ima veliki broj praktičnih pregrada kako bi deca lakše rasporedila stvari, a poželjno je da ranac ima i bočne džepove za vodu, kišobran ili druge sitnice koje će biti na dohvat ruke.

Vodootporni rančevi sa poboljšanom vidljivošću

Reflektujući detalji su sastavni deo svakog boljeg ranca jer oni pružaju bolju vidljivost u uslovima slabog osvetljenja i tako povećavaju sigurnost vašeg deteta. Takođe, kada birate ranac, vodite računa da je vodootporan da bi sveske, knjige i ostale stvari u rancu ostale suve i sačuvane od kiše.

Izbor dezena ranca prepustite deci. Oni će najbolje izabrati ranac po njihovom ukusu koji će obožavati da nose. U Intersport prodavnicama nudimo Vam širok asortiman rančeva brendova Adidas, Deuter, Jack Wolfskin, McKinley, Nike, Pro Touch, Wheel Bee u raznim bojama, sa atraktivnim printom heroja i popularnih crtanih junaka koji će se deci dopasti na prvi pogled.

Rančevi ovih proizvođača su izdržljivi i izuzetno udobni za nošenje. Nude dovoljno prostora i posebno su dizajnirani za nošenje knjiga i školskog pribora. Sadrže nekoliko glavnih i bočnih pregrada koje se zatvaraju rajsferšlusem. Poseban kvalitet koji ih ističe su anatomski dizajnirani nasloni za leđa i udobne naramenice koje olakšavaju celodnevno nošenje.

Ovogodišnji hit- Under Armour Roland

U prodavnicama Intersport svake godine izdvajamo iz ponude rančeve koji su u trendu. Ove godine najpopularniji je Under Armour Roland ranac, koji je dostupan u više boja i dezena.

Under Armour Roland je moderan multifunkcionalni ranac koji je dovoljno prostran da u njega mogu da stanu sve potrebne stvari za školu. Izrađen je od najkvalitetnijih materijala i veoma je izdržljiv. Dizajn je sofisticiran tako da će se savršeno slagati uz svaku odevnu kombinaciju. Ima veliki broj praktičnih džepova, posebnu pregradu za laptop, otvor za slušalice, anatomska leđa za veću udobnost, postavljene naramenice i korisnu ručku za lakše nošenje.