Sadržaj

Trčanje

Brend Mizuno je sigurno dobro poznat svim ljubiteljima sporta. Ovaj proizvođač sportske opreme sa sedištem u Japanu i bogatom tradicijom od 1906. godine nudi proizvode za veliki broj sportova poput trčanja, rukometa, odbojke, fudbala i golfa.

Nov model Mizuno patika za trčanje jeste predstavnik najnovije tehnologije MIZUNO ENERZY koja je podigla amortizaciju pritiska i udobnost na viši nivo.

Mizuno Wave Rider Neo

Vrhunska patika za trčanje Wave Rider Neo koja je dostupna u svim Intersport prodavnicama pruža savršenu ravnotežu udobnosti i odzivnosti. Wave Rider Neo u ponudi ima mušku i žensku verziju patika koje impresioniraju trkače svojom malom težinom od samo 256 g što predstavlja najlakši Wave Rider model koji je ikada stvoren.

Najveća novina koju donosi Wave Rider Neo je tehnologija izrade srednjeg đona sa slojem materijala Mizuno Enerzy. On se nalazi u dodatnom sloju na peti i pruža vrhunsku odzivnost tokom trčanja.

Inovativna gornja konstrukcija patika izrađena je od bešavnog materijala u obliku čarape koji savršeno prianja stopalu i čini trčanje izuzetno prijatnim, a tome doprinosi i lagani G3 đon.