Sadržaj

Trčanje

Iako su spoljne temperature i dalje prilično niske, nešto duži dan svakako je jedan od prvih vesnika proleća. Ovo je takođe vreme kada svi najatraktivniji trkači već počinju da se hvale sa novim komadima opreme za trčanje koja će im biti potrebna za prve prolećne kilometre.

Među najvažnijim komadima opreme za trčanje svakako su kvalitetne patike, među koje nesumnjivo možemo uvrstiti i nove adidas Ultraboost 22. To su vrhunske patike za trčanje koje veliki broj pretrčanih kilometara čine potpunim užitkom, a zbog svojih neverovatnih karakteristika i inovativne tehnologije postale su skroz drugačije.

Hajde da pogledamo šta je adidas ovog puta pripremio za sve ljubitelje trčanja.

adidas Ultraboost 22 je u potpunosti prilagođen ženskoj anatomiji stopala

Adidas Ultraboost 22 je prva patika za trčanje dizajnirana prvenstveno za trkačice. Dizajn patike bila je u potpunosti odgovornost ženskog tima dizajnera čiji je glavni cilj bio da patike za trčanje prilagode ženskoj anatomiji stopala.

Sa tim ciljem, tim je analizirao čak 1,2 miliona snimaka različitih ženskih stopala i sarađivao sa brojnim trkačima koje su konstantno testirale model. Rezultat njihovog vremena i truda su vrhunske patike za trčanje koje su uže u peti, imaju nizak uložak i zadržavaju jedinstveni dizajn pete u obliku slova S.

Adidas Ultraboost 22 ženske patike za trčanje do sada najbolje ispunjavaju zahteve svih entuzijasta trčanja. Zbog svog izuzetno elegantnog izgleda predstavljaju savršen vrhunac za svaku odevnu kombinaciju za trčanje. Ipak, patike neće oduševiti samo lepši pol, jer se Adidas pobrinuo i za muškarce. Adidas Ultraboost 22 muške patike za trčanje prilagođene su potrebama trkača sa svojim jedinstvenim dizajnom i energetski efikasnim trčanjem.

Najnovija tehnologija Optimized Boost za efikasno i dinamično trčanje

U adidas Ultraboost 22 patikama za trčanje naći ćete dobro uspostavljenu Boost tehnologiju, koja je nadograđena u ovom modelu. Optimizovana Boost tehnologija u ovim patikama za trčanje nudi još više pene, a svojom jedinstvenom strukturom ćelija obezbeđuje efikasan povrat energije tokom trčanja.

Svi entuzijasti trčanja dobiće maksimalnu amortizaciju uz Ultraboost 22 patike za trčanje, a zahvaljujući najnovijoj Boost tehnologiji, trčanje postaje još lakše i dinamičnije. Sa njima ćete preći kilometre još lakše i brže.

LEP – sistem linearnog ubrzanja energije za najaktivnije trčanje

Svi entuzijasti trčanja dobiće još jednu novinu u ovoj patici za trčanje. To je adidas LEP (Linear Energy Push) sistem, koji obezbeđuje još veći odziv i ubrzanje pri trčanju. Uz njegovu pomoć, trkači će dobiti čak 4% više odzivnog trčanja u poređenju sa njegovim prethodnikom Ultraboost 21.

Ovome značajno doprinosi kombinacija sa sistemom Boost, kao i novodizajniranim đonom. On je presvučen prirodnom gumom Continental, koja pruža odlično prianjanje u različitim uslovima i podlogama.

Material Primeknit+ za punu fleksibilnost stopala i udoban i stabilan korak

Model Ultraboost 22 je napravljen od Primeknit + materijala, koji čvrsto grli stopalo, ali ne toliko da noga u patici bude zgrčena. Zapravo sasvim suprotno! Ovaj izuzetno izdržljiv materijal sa jedne strane pruža stopalu svu neophodnu podršku pri trčanju, a sa druge pruža maksimalnu slobodu kretanja. Ovo čini trčanje još udobnijim i bezbrižnijim.

Dodatnu stabilnost stopala obezbeđuje poseban oslonac sa strane, koji u kombinaciji sa Primeknit + materijalom obezbeđuje izuzetno udobno trčanje. Za sve vas koji ste skloni preteranoj pronaciji stopala, ovim modelom patika za trčanje brzo ćete se oprostiti od toga.

adidas – uvek ima na umu okruženje

Adidas se takođe pridržava najnovijih smernica i trendova u održivoj proizvodnji za Ultraboost 22. Gornji deo patike je napravljen od recikliranog Primeblue materijala visokih performansi, koji sadrži najmanje 50% reciklirane Parley Ocean okeanske plastike.

To je plastični otpad koji se sakuplja na udaljenim ostrvima, obalama i priobalnim delovima. Adidas im omogućava da se ponovo koriste kroz poseban proces recikliranja i značajno pomaže u smanjenju zagađenja u našim okeanima. Saznajte više o adidas održivim kolekcijama OVDE.

Istina je da je adidas renomirani proizvođač sportske opreme sa dugom tradicijom, ali nas uvek iznenadi svojim inovativnim tehnologijama. Najnoviji rezultat inovacija podržanih dugogodišnjim iskustvom su Ultraboost 22 patike za trčanje, koje pružaju najbolju kombinaciju udobnosti i odziva. Za sve one koji žele da pomere granice svojih mogućnosti, muški i ženski model Ultraboost 22 patika već je dostupan u odabranim prodavnicama i Intersport online prodavnici.