Sadržaj

Skijanje i zimski sportovi

Udobnost na stopalima

Osećaj škripanja snega pod stopalima je svima prva asocijacija na detinjstvo, a to ne izlazi van okvira zabave sve dok hladnoća i vlaga ne dopire do nas. Bezbrižno uživanje, bez opterećenja da li nas prehlada može iznenaditi svakog časa, dok se poput dece radujemo sveže palom snegu. Sa pravim zimskim čizmama nećemo morati da prekidamo zimske avanture zbog vlažnih nogu ili hladnoće.

Zimske čizme sportskog izgleda:

Cipele Salomon OUTsnap CSWP su lagane zimske čizme sportskog izgleda, niskog profila, odlične za svakodnevno nošenje bilo za šetnju gradom ili tokom aktivnosti na planini. Unutrašnjost je obložena mikroflisom za dodatnu toplotu pri niskim temparaturama. Čizma je atraktivnog izgleda, a Contagrip đon svojim rasporedom krampona pruža odlično prianjanje po snegu. Prednji deo je obložen gumom koja štiti od udaraca, dok je zarad smanjenja umora nogu, đon izrađen korišćenjem EnergyCell tehnologije koja smanjuje pritisak na stopalo.

Bravada PLR WP su prave snežne lepotice. Sa toplom unutrašnjošću, izrađenom od kože i tekstila i đonom Quantum Grip, ove cipele su savršeno prilagođene zimskim uslovima.

Uz čizme Anabella AQB iz ponude Mckinley, imate priliku da udobno lutate gradom ili da vaš put do skijališta učinite bezbednim i toplim. Elegantan dizajn lepo se uklapa sa svakodnevnom garderobom. Topla unutrašnjost i zaštita Aquabase-a su ključ udobne zimske odeće

Deci čizme pružaju mnogo veću upotrebnu vrednost, imajući u vidu zimske avanture koje im predstoje. Da bi njihovo uživanje potrajalo što je duže moguće, važno je da im cipele pružaju zaštitu od prodora vlage, adekvatnu toplinu adekvatan đon. Takođe, dečije zimske čizme dizajnirane su za brzo i lako oblačenje i skidanje.

Jack Wolfskin Polar Wolf i Jack Wolfskin Polar Bear su dečije zimske čizme koje su pravi izbor za decu koja žele bezbrižnu igru i po najzahtevnijim uslovima. Zahvaljujući Texapore materijalu, vodootporne su i dok đon omogućava dobro prianjanje na podlogu. Fokus je na jednostavnosti i udobnosti.

Čizme Sorel Youth Cumberland opremljene su vodoodbojnom membranom. Gornji deo je izrađen od sintetičkog tekstila, koji je presvučen posebnim zaštitnim slojem. Visok jezik sprečava ulazak prljavštine i vlage u unutrašnjost cipele. Gornji deo cipele je obložen, što obezbeđuje još veći nivo toplote u samoj cipeli. Uložak je napravljen od EVA memorijske pene, koja se po potrebi takođe može ukloniti. Đon je napravljen od termički obrađene gume. Oblik đon zbog proporcionalnog postavljanja delova, obezbeđuje optimalno prianjanje što za mališane znači samo jedno – više zabave na snegu!