Sadržaj

Trčanje

Ljubitelji sporta sigurno znaju brend Energetics čiji se proizvodi mogu naći u odeljenju za fitnes isključivo u Intersport prodavnicama. Ove godine, Energetics će proširiti svoju ponudu i zakoračiće u svet trčanja novom kolekcijom odeće, obuće i korisnih dodataka.

Kolekcija za trčanje Pro Touch brenda dobro se pokazala kod korisnika i svojim kvalitetnim proizvodima, pristupačnim cenama i raznovrsnom ponudom impresionirala je i trkače i sve ostale sportiste. Svi vatreni ljubitelji marke Pro Touch – ne brinite! Od ove godine novu, poboljšanu kolekciju za trčanje naći ćete pod pokroviteljstvom brenda Energetics.

Kako je sve počelo?

Energetics je jedan od najpopularnijih brendova Intersporta od 1992. godine. Najpoznatiji je po svojoj fitnes opremi, dodacima, odeći za trening i slobodno vreme i fitnes obući. Asortiman proizvoda je izuzetno raznolik, o čemu svedoči činjenica da Intersport prodavnice kojih ima u više od 40 zemalja, svake godine prodaju više od milion komada Energetics proizvoda.

Energetics – novi stil trčanja

Iako Energetics na ovaj način preuzima potpuno novu ulogu, sa sobom i dalje nosi bogato nasleđe brenda Pro Touch, koji već dugi niz godina fascinira trkače svojim proizvodima. Istovremeno sa sobom donosi novu svežinu koja će svakom trkaču dati inspiraciju za trening, podršku za njegov napredak i dodatnu motivaciju da postigne ciljeve.

Energetics se smatra modernim, dinamičnim i inspirativnim sportskim brendom koji se neprestano prilagođava zahtevima i potrebama sportista koji neguju zdrav način života. U tom cilju, misija brenda Energetics ostaje ista – pružiti svojim korisnicima kvalitetne i pristupačne proizvode koji nude najbolju funkcionalnost i atraktivan dizajn.

Koje su prednosti Energetics opreme za trčanje?

Proizvode brenda Energetics odlikuje visok nivo kvaliteta, moderan dizajn, ekološki prihvatljivi materijali i odličan odnos cene i kvaliteta. Sportska oprema Energetics dizajnirana korišćenjem najmodernije tehnologije sinonim je za kvalitetan trening i biće Vam odličan partner u postizanju ciljeva.

Energetics je osvojio srca najšireg kruga korisnika u poslednjih 25 godina i uvereni smo da će inovativnošću i kvalitetom i dalje ispunjavati očekivanja i najzahtevnijih trkača. O tome svedoči ne samo kvalitet materijala od kojih su proizvodi napravljeni, već i ekološka svest ovog brenda.

Većina Energetics odeće koristi tehnologiju Dry Plus Eco. To je tkanina izrađena od ekološki prihvatljivih materijala koji se brzo suše i dobro eliminišu vlagu. Takva tkanina je veoma prozračna i prijatna za nošenje tokom treninga. Materijali su napravljeni na bazi prirodnog biljnog ulja miDori®, što znači da sva odeća od ovog materijala ispunjava OEKO-TEKS 100 standard.

Energetics i Intersport – zajedno sa vama u novoj trci

Zajednička i izuzetno uspešna priča brenda Energetics i Intersport-a traje više od 25 godina, ali uprkos godinama, puna je inovacija i entuzijazma kako se još više približiti korisnicima. Novom kolekcijom za trčanje, Energetics je napravio prvi, najbitniji korak u smeru da uskoro postane jedan od najpopularnijih brendova i među trkačima