Sadržaj

Fudbal

Patike su među najvažnijim delovima opreme za svakog fudbalera. One se brzo troše pri šutiranju lopte i brzih i naglih promena smera kretanja, a uskoro je vreme za nove .

Za fudbalske patike je takođe važno da nude potpunu kontrolu nad loptom, stabilnost koraka i prilagođavanje pokretu stopala. Sve ovo i više omogućavaju vam brojne inovacije koje su vam na raspolaganju u prodavnicama Intersport i sigurno neće razočarati nijednog ljubitelja fudbala.

Adidas

Od svog osnivanja 1924. godine, brend Adidas usredsredio je svu svoju pažnju na dizajn najkvalitetnijih fudbalskih patika. Stoga nije neobično da se sve najveće zvezde svetskog fudbala, poput Lionel Messi-a, Iker Casillas-a, Toni Kroos-a, Karim Benzema, Manuel Neuer-a, Robin van Persie i mnogih drugih, odlučuju baš za Adidas.

Ovog puta Adidas vam nudi četiri modela kopački, koji svojom naprednom tehnologijom donose posebnu udobnost, istovremeno vam pružajući stabilnost i potpunu kontrolu nad loptom. Sa njima igranje fudbala na travi postaje pravo zadovoljstvo!

Prvi model koji moramo da spomenemo su muške fudbalske kopačke Adidas Predator Freak .3 FG. One vas sigurno neće razočarati. Gornji deo je napravljen od specijalnog materijala i premaza koji pruža izuzetan kontakt sa loptom i najbolju moguću kontrolu.

Opremljene su rastegljivim jezikom koji savršeno obuhvata stopalo. S jedne strane pružaju potpunu udobnost, a sa druge strane najbolju stabilnost.

Odlikuje ih posebna Demon Scale tehnologija koja svojim 3D otiskom značajno doprinosi činjenici da su ovo idealne fudbalske patike za preciznost udarca.

Fudbalske zvezde kao što su Paul Pogba, Toni Duggan, Marc Andre Ter Stegen, David Alaba i Abbi Dahlkemper verni su modelu Adidas Predator Freak .1 FG. To su sjajne kopačke koje su se posebno dobro pokazale na suvoj travi. Tome doprinose specijalni materijal gornjeg dela patika i rastegljivi jezik, koji savršeno obuhvata stopalo.

Njihova posebna tehnologija Demonskin selektuje posebne tačke na prednjem delu patika, koje su dizajnirane i izrađene od gume tako da pružaju izuzetan kontakt sa loptom na svim najvažnijim tačkama dodira sa istom. Osetićete ovu tehnologiju i sličnu udobnost i stabilnost sa modelom Adidas Predator Freak .2 FG, koji se takođe može naći među ovogodišnjim novitetima.

Takođe ćete postići viši nivo fudbala igrajući sa Adidas Nemeziz .1 FG kopačkama. Napravljene su od specijalnog materijala, tako da pružaju sjajan osećaj za loptu.

Ove kopačke savršeno prianjaju na stopalo, dok mrežasti dizajn gornjeg dela pruža fleksibilnost i pokretljivost stopala.

Nike

Nike obuća je uvek težila vrhunacu kada je moderna sportska obuća u pitanju, bez obzira kojem je sportu namenjena. Čak i njihove fudbalske patike ni u kom slučaju ne zaostaju za konkurencijom, o čemu govore neke od najvećih svetskih zvezda. Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Wayne Rooney, Dario Silva in Robert Lewandowski samo su neki od fudbalera koji su verni Nike brendu.

Prva novina marke Nike koja vas očekuje u kategoriji muških fudbalskih patika je Nike Phantom GT Elite DF FG model. Ovaj model će vam omogućiti da pružite svoj maksimum, posebno na kratkoj travi i svim veštačkim površinama.

Fudbalske patike odlikuje činjenica da posebno dobro obavijaju stopalo, što njihovo nošenje čini izuzetno lagodnim. U kombinaciji sa posebnom teksturom na gornjem delu patika, dobićete najbolju udobnost i najbolji kontakt sa loptom.

Moderne muške patike za fudbal Nike Mercurial Vapor 13 Elite FG impresioniraće sve one koji traže više od svojih kopački. Izrađene su od specijalnog sintetičkog materijala.

Lepo obavija stopalo i stoga mu pruža svu potrebnu stabilnost tokom brzih startova ili promena smera kretanja.

Tekstura na gornjem delu obezbeđuje dobar kontakt sa loptom, a đon odlično prianja podlozi.

Ako malo detaljnije pregledate ovogodišnje novitete, naći ćete sledeći model Nike kopački, Tiempo Legend 8 Elite.

To su izuzetno kvalitetne fudbalske patike koje vam pružaju izuzetan komfor, dobar osećaj za loptu, optimalan kontakt sa loptom i odlično držanje.

Tome doprinosi njihov jedinstveni dizajn, posebna tekstura na gornjem delu i kvalitetan đon, koji pružaju izvanrednu kontrolu lopte.

U Intersportu pronaći ćete fudbalske patike, koje su oduševile i najbolje fudbalere sveta

Fudbal je najpopularnija igra sa loptom na našoj planeti. To dobro znaju svi proizvođači sportske obuće, a u kategoriji patika za fudbal korisnici očekuju isključivo najkvalitetnije proizvode.

Ovi fantastični modeli su sada dostupni i u internet ponudi Intersporta, gde uvek vodimo računa o ažurnosti – stoga ih pogledajte u našem fudbalskom kutku OVDE !