Sadržaj

Trčanje

Osnovna oprema za trčanje je pre svega odeća. Tačno je da ona mora biti funkcionalna i udobna, ali u poslednje vreme sve je važnije da je dizajnirana prema najnovijim trendovima. Ovaj faktor je još važniji za žene, koje ne žele da izgledaju samo sportski u svojoj odeći već šik i moderno.

Danas ćete teško uočiti trkače u širokoj trenerci, klasičnoj majici ili u debelom džemperu. Naime, modni trendovi diktiraju živopisne i šarene kombinacije boja odeće za trčanje. U njima ćete se osećati bolje, a samim tim imaćete dodatnu motivaciju.

Kada birate odeću za trčanje, presudno je da se u njoj osećate dobro. Ako želite da idete u korak sa vremenom, ne bi trebalo da propustite nekoliko komada odeće za trčanje dostupne u internet ponudi Intersporta.

adidas

adidas je oduvek bio popularan brend koji prati najnovije modne trendove. Moderan dizajn njihove ženske kolekcije je savršen za Vaš sledeći trening.

Najviše će Vam pomoći funkcionalna majica kratkih rukava. Sa njom ćete biti spremni da trčite i po lošijem vremenu. U kombinaciji sa modernim helankama, zablistaćete u punom sjaju. Ne zaboravite i na njihove nove modele patika za trčanje, koje će sigurno postati hit u predstojećoj sezoni. Sa njima ćete izgledati još glamuroznije.

Nike

Zaštitni znak marke Nike možete naći svuda po njihovoj odeći i obući.

Ako svoj stil tražite u Nike modnim linijama, odaberite majicu za trčanje uskog kroja koja će naglasiti vaše obline. U njoj ćete se osećati izrazito opušteno. Helanke i najnoviji modeli patika za trčanje pružiće vam potpunu udobnost i veće samopouzdanje, dok ćete istovremeno biti odeveni po poslednjoj modi.

1
2
3
1

https://www.intersport.rs/nike-w-air-zoom-terra-kiger-7-zenske-patike-za-trcanje-559473

2

https://www.intersport.rs/nike-miler-run-division-wo-short-sleeve-running-top-zenska-majica-za-trcanje-567620

3

https://www.intersport.rs/nike-swoosh-run-wo-running-leggings-zenske-7-8-pantalone-za-trcanje-567613

1
2
3
4
5
1

https://www.intersport.rs/asics-noosa-tri-13-zenske-patike-za-trcanje-581127

2

https://www.intersport.rs/asics-gel-nimbus-23-lite-show-zenske-patike-za-trcanje-581121

3

https://www.intersport.rs/asics-highwaist-tight-zenske-helanke-za-trcanje-430389

4

https://www.intersport.rs/asics-tokyo-jacket-zenska-jakna-za-trcanje-491538

5

https://www.intersport.rs/asics-silver-asics-top-zenska-majica-za-trcanje-491532

Asics

Brend Asics je uvek proizvodio odeću koja prati najnovije modne trendove, i koja je atraktivna na prvi pogled. Što je oprema lepša, to će Vaš entuzijazam za treniranje biti snažniji.

Ovog puta njihova obuća za trčanje impresioniraće Vas svojim veselim nijansama. Karakteriše je umirujuć efekat i stvaranje unutrašnje ravnoteže, što je dodatni plus u svim Vašim avanturama. U kombinaciji sa kvalitetnim helankama, majicom i patikama za trčanje napravićete veliki korak napred ka boljem zdravlju.

Under Armour

Under Armour je afirmisana marka sportske odeće u koju se zaklinju mnogi sportski asovi. Njihova najveća prednost je što uvek iznenade sa novitetima, kojima se dive i najveće svetske zvezde.

U njihovoj kolekciji ćete definitivno pronaći modernu odeću za trčanje, koju mora imati svaki ljubitelj sporta. Zato ne propustite majicu i šorc u kojima ćete izgledati izuzetno atraktivno. Odlična kombinacija sive, bele i ružičaste boje na patikama za trčanje, učiniće da izgledate sve, samo ne dosadno.

5. Energetics

Ljubitelji sporta sigurno poznaju brend Energetics, čiji se proizvodi mogu naći u kutku za fitnes, isključivo u Intersportu. Ove godine će proširuju svoju misiju i ulaze u svet trčanja sa novom kolekcijom odeće, obuće i dodataka za trčanje.

Šta možete da očekujete od odeće za trčanje Energetics? Proizvode brenda Energetics odlikuje visok nivo kvaliteta, moderan dizajn, ekološki prihvatljivi materijali i odličan odnos cene i kvaliteta. Sportska oprema dizajnirana sa modernom tehnologijom i dizajnom, sinonim je za kvalitetan trening, tako da će biti odličan partner u postizanju vaših ciljeva.