Sadržaj

Biciklizam

Električni bicikli – odlična prilika za potpuno zadovoljstvo u biciklizmu

Električni bicikli postaju sve popularniji jer imaju brojne prednosti. Jedna od njih je da možete uživati u vožnji bez znojenja na putu do do posla.

Napredak tehnologije doveo je i do novih i mnogo ozbiljnijih modela električnih bicikala, čije se poboljšanje performansi ogleda i u povećanju kilometraže koju je moguće preći jednim punjenjem, brzinom itd… Takođe, tu su i treking modeli čije karakterstike omogućavaju i zahtevnije biciklističke ture.

Izaberite električni bicikl koji će zadovoljiti vaše potrebe

Bez obzira kupujete li električni bicikl kao sredstvo prevoza do posla ili za uživanje nedeljnom vožnjom, pre svega je važno da bude kvalitetan i da u potpunosti zadovolji vaše potrebe.

U Intersportu smo mislili na sve bicikliste, pa smo za vas pripremili vrlo posebnu ponudu. Nudimo kvalitetne električne bicikle renomirane marke Xplorer, koji će biciklizam učiniti istinskim užitkom.

Zašto odabrati Xplorer električne bicikle?

Xplorer je marka sportskih i električnih proizvoda: elektičnih bicikala i trotineta, hoverboard-a, gadgets-a, fitness sprava i fitness opreme.

Xplorer proizvode odlikuje izuzetan kvalitet, atraktivan dizajn i pristupačne cene. To je ujedno i glavni razlog zašto je ovaj brend prepoznatljiv kao sinonim sportske proizvode i rekreaciju.

Budući da je Intersport detaljno sortirao ponudu električnih bicikala Xplorer, za vas smo odabrali neke od najboljih modela pred predstojeću biciklističku sezonu. Ne propustite ponudu fantastčnih modela poput City vibe, City flow, Silver line…

Xplorer City Vibe 20

Pitanje praktičnosti već dugo se postavlja svim svetskim proizvođačima bicikala, posebno kada su u pitanju korisnici koji žive u stanovima. Ovaj električni bicikl pogodan je za gradsku vožnju, a zbog svoje sklopivosti i težine izuzetno je praktičan za transport. Kada je sklopljen, bez problema staje u svaki prtljažnik automobila ili ćošak spavaće sobe.

Xplorer City Vibe 20 e-bike poseduje motor jačine 250 W koji postiže maksimalnu brzinu od 25 km/h, tako da će vas bez poteškoća dovesti do željene destinacije. Točkovi od 20″ čine vožnju stabilnom i udobnom, a Tektro kočnice pobrinuće se za sigurnost tokom vožnje. Očekivano vreme punjenja iznosi 6-8h, dok predviđena dužina vožnje iznosi 50-55km.

Xplorer Silver Line

Ukoliko vam je dosta gradske gužve i stresa u prevozu, i ako volite laganu i udobnu vožnju bez kapi znoja onda je električni bicikl Xplorer Silver Line pravo rešenje za vas.

Ovaj bicikl poseduje motor jačine 250 W koji postiže maksimalnu brzinu od 25 km/h, što ga čini idealnim saputnikom za relativno duže rute koje će vam omogućiti maksimalan užitak uz minimalan napor. Aluminijumski ram, točkovi od 26″ i predviđena dužina vožnje koja sa jednim punjenjem iznosi do 55km garantuju vam nezaboravno biciklističko iskustvo. Vreme punjenja iznosi 6 do 8h, a maksimalna masa korisnika 150kg.

Električni bicikli u intersportu

Ako ste među onima koji razmišljaju o kupovini električnog bicikla, sada je pravo vreme da pregledate paletu električnih bicikala koju nudimo u Intersportu. Za najoduševljene bicikliste pobrinuli smo se pripremom isključivo najkvalitetnijih električnih bicikala renomiranih marki.