Sadržaj

Biciklizam

Kupovina dečijeg bicikla nikako nije lak zadatak. S jedne strane, važno je imati bicikl koji će se svideti detetu, a sa druge strane, mora biti funkcionalan i dovoljno kvalitetan da bi dete moglo da ga koristi dugi niz godina. Zbog toga bicikl mora biti prilagođen uzrastu deteta, visini ali i dotadašnjem iskustvu.

S obzirom da je ponuda dečijih bicikala danas veoma raznolika, roditelji koji kupuju bicikl su često u dilemi koji je najbolji izbor. Da bismo vam olakšali odluku, evo nekih od najpopularnijih modela bicikala za različite uzraste dece, dostupnih u ovom trenutku.

Nakamura Moto 20

Za sve ljubitelje dinamične vožnje po neravnim terenima i šumskim putevima, tu je Nakamura Moto 20 dečiji bicikl. Ovo je bicikl sa najkvalitetnijim amortizerima koji će mladima dozvoliti da sa njim bez problema voze po šumskim i planinskim stazama.

Zahvaljujući prednim i zadnjim amortizerima vožnja je sigurna i vrlo udobna. Njegov Shimano menjač sa 6 brzina i V kočnice obećavaju dinamičnu, avanturističku ali i bezbednu vožnju.

Genesis Melissa 24

Iako je engleski brend bicikala Genesis relativno mlad, vrlo brzo je postao jako popularan među ljubiteljima biciklizma. Ako tražite najprikladniji dečiji bicikl, morate pogledati Genesis dečije modele. S obzirom na veliki izbor, uvereni smo da ćete naći baš ono što je potrebno vašem detetu.

Genesis Melissa 24 je dečiji brdski bicikl u beloj boji sa atraktivnim crvenim i zelenim detaljima. Sigurni smo da će se to dopasti svim devojčicama koje žele moderan, a istovremeno funkcionalan bicikl. Ovaj dečiji bicikl ima praktično sve što vam je potrebno da osetite udobnost i sigurnost.

Bicikl ima lagani aluminijumski okvir, pa je upravljanje vrlo lako, a stabilnost je znatno veća. Izuzetno kvalitetni amortizeri Suntour su odličan izbor jer omogućavaju ugodnu vožnju čak i na najzahtevnijim terenima. Ako svemu ovome dodamo još 21 brzinu i V kočnice, možemo reći da je to sigurno ono što ste tražili. Ovaj izbor je odličan za sve devojke koje žele da upoznaju svet planinskog biciklizma.

Genesis HOT 20

Ovo je pravi bicikl za male entuzijaste koji žele da se oprobaju u vožnji po svim terenima. Niski okvir Genesis HOT 20 modela je pogodan i za malu decu, jer se sedište može spustiti vrlo nisko za pravo zadovoljstvo u vožnji.

Izrađen je od aluminijuma, što obezbeđuje lak prenos, a njegova veličina omogućava da sa vama ide i na duža putovanja. Vrlo je lagan za upravljanje, što će vašem detetu pomoći da brzo i jednostavno savlada vožnju bicikla.

Genesis PRINCESSA 14

Kao što nam samo ime modela ovog bicikla govori, on je namenjen devojčicama koje tokom vožnje žele da se osećaju kao prave princeze. Atraktivnom dizajnu i vedrim bojama nećete moći da odolite.

Pored urbanog stila ovog bicikla, on takođe ima izvrstan kvalitet. 14-inčni točkovi, izdržljivi čelični okvir, V-kočnice će detetu obezbediti sigurnost i udobnost na svim terenima. Bicikl ima i pomoćne točkove koji su osnova za bezbedan početak učenja vožnje bicikla.

Head Ridott I 26

Iako Head bolje poznajemo kao proizvođača skija i teniskih reketa, već nekoliko godina proizvodi i kvalitetne bicikle. Oni postaju sve popularniji među ljubiteljima biciklizma, međutim, njihova ponuda je sve šira. Takođe ne zaboravljaju ni na naše najmlađe članove, tako da naša ponuda ovog Brenda uključuje i dečiji brdski bicikl Head Ridott I 26.

Ovaj brdski bicikl ima točkove od 26 inča i zbog svog sedišta koje je postavljeno vrlo nisko, ovaj bicikl je posebno pogodan za decu manjeg rasta. Sa svojom vedrom narandžastom bojom je atraktivan i privlačan na prvi pogled. Ovaj bicikl vas neće kupiti samo svojim izgledom, već i sa funkcionalnim komponentama koje detetu omogućavaju bezbednost tokom vožnje.

Kvalitetni amortizeri, Tektro kočnice i 7 Shimano menjač pomažu i omogućavaju lako prebacivanje brzine i idealni balans u svakom trenutku. Ram je napravljen od legure aluminijuma, tako da je izuzetno izdržljiv.

Head Ridott I 26 dostupan je sa točkovima od 24 inča, pa je takođe odličan izbor za malo veće i iskusnije ljubitelje biciklizma.

Gde kupiti kvalitetan dečji bicikl?

Ako želite samo najbolje za svoje dete, odaberite kvalitetan, udoban i siguran bicikl. Stoga vam preporučujemo da pogledate našu ponudu i pronađite najprikladniji model za vaše dete, a na sva pitanja će vam dati odgovore i posavetovati vas naši stručno obučeni prodavci.