Sadržaj

Plivanje i vodeni sportovi

Sup je sve popularnija aktivnost na vodi koja je vrlo zabavna i opuštajuća. Za ovu aktivnost vam nisu potrebna nikakva posebna predznanja i posebne naprave, već samo odgovarajuća oprema – daska ili sup i veslo.

Sup je mnogo veća investicija od, na primer, kupovine patika. Stoga je njegova kupovina važna odluka, a pre svega je dobro znati na šta treba obratiti pažnju. Ako je kupovina supa vaša velika želja, ne propustite našu široku paletu modela.

U nastavku pogledajte šta vam je na raspolaganju u Intersportu za ovo leto.

Firefly iSUP 300 Com

Nakon isprobavanja Firefly iSUP 300 Com sup daske, otkrićete da vam ovo može biti dugogodišnji pratilac na vodi. Sup je napravljen od dvoslojne PVC konstrukcije koja pruža maksimalnu potporu i stabilnost prilikom veslanja.

Maksimalna dozvoljena težina korisnika je 130 kg, što vam daje dovoljno prostora za utovar dodatne opreme. Kompletna garnitura sastoji se od četvorodelnog vesla, sigurnosnog užeta, pokazivača pravca i dvosmerne pumpe. Pomoću nje ćete brzo i lako naduvati sup, a takođe ćete je lako nakon upotrebe spremiti u praktičnu torbu.

Firefly iSUP 200 II

Doživećete nezaboravnu avanturu na vodi u vrućim letnim danima ako odaberete sup dasku Firefly iSUP 200 II. Ona će vas brzo uveriti u svoja izuzetna svojstva i postati neizostavni element vašeg odmora na moru, jezeru, reci.

Ova kvalitetna sup daska na naduvavanje je garancija za puno zabave i adrenalina, jer je napravljena od najkvalitetnije jednoslojne PVC konstrukcije koja nudi najbolju potporu za vaše noge. Takođe je pogodna za teže korisnike, do 100 kg. Međutim, pošto je nešto kraća, ne postiže velike brzine i mogu da ga kontrolišu svi oni koji još uvek nisu toliko samopouzdani na supu.

Pored supa na naduvavanje, set uključuje i veslo, konopac, pokazivač pravca i dvosmernu pumpu koja nudi brzo i lako pmpanje. Kada vam nije potrebna, jednostavno je stavite u praktičnu torbu.

Uz Intersport do uzbudljivih podviga na supu!

Provođenje slobodnog vremena na moru, već dugo nije samo ležanje na plaži, jer se mnogi trude da odmor provedu što aktivnije. Stoga nije iznenađujuće što sup takođe postaje sve popularniji. Ako razmatrate da se pridružite svim ljubiteljima adrenalina na vodi, sada je pravo vreme da počnete da razmišljate o kupovini. Zato ne oklevajte i pogledajte ponudu Intersporta!