Sadržaj

Biciklizam

Najbolji bickli Interposrt

 

Toplo vreme sa sobom donosi i aktivnosti na otvorenom. Složićete se da je vožnja biciklom jedna od boljih i praktičnijih načina da se pokrenete i uživate u prirodi istovremeno.

Na kraju krajeva, biciklizam je sjajan način da ostanete u formi, takođe, jeftinija i ekološki prihvatljiva alternativa odlaska na posao. Kupovina bicikla je zaista odlična odluka!

Svaki bicikl je savršeno dizajniran za određeni stil vožnje. Važno je da prvenstveno razmislite o tome kakav bicikl želite i kuda ćete ići, jer najbolji odabir bicikla u potpunosti zavisi od toga. Izbor bicikla zavisiće i od vašeg ukusa, udaljenosti i vrste terena po kom želite da vozite. Neophodno je da utvrdite te stavke pre nego što nastavite svoju potragu.

Ponuda bicikala na tržištu je velika i raznovrsna, što ume ponekad da zbunjuje, frustrira i na kraju krajeva otežava konačnu odluku. Zbog toga smo uradili onaj teži deo posla, istražili i napravili listu od 6 najboljih bicikala koji će zadovoljiti potrebe i postići ciljeve svakog člana porodice.

Pa hajde da počnemo sa predstavljanjem favorita, za ovu godinu, od najmlađih biciklista

Chillafish CHARLIE GLOW

Chillafish Charlie Glow je prvi bicikl za decu sa točkovima koji svetle. Osim što je deci beskrajno zabavno tokom vožnje, svetla omogućavaju dodatnu bezbednost i vidljivost u uslovima slabog osvetljenja. Ne morate razmišljati o terenu po kom će vaše dete voziti jer je u pitanju veoma lagan bicikl od 10 inča sa EVA gumama otpornim na bušenje. Spoj kvaliteta i praktičnosti u ovom kod ovog modela ogleda se u izradi bicikla od metalnog okvira visokog kvaliteta, dok je njegova težina samo 2,5 kg. Posebno dizajnirano udobno sedište i upravljač se lako podešavaju po visini. Chillafish Charlie Glow je odličan izbor za treniranje motoričkih veština kod mališana, unapređenje ravnoteže i učenje kontrole.

1

Chillafish CHARLIE GLOW

Nakamura MX 24

Ukoliko volite brdski biciklizam i želite da ga i vaše dete zavoli Nakamura MX 24 je sjajan bicikl namenjen upravo malim avanturistima do 14 godina. Zahvaljujući svojim performansama poput 18 brzina, 24-inčnim točkovima, amortizerima Suntour, alumunijumskom okviru i mnogim drugim specifikacijama, deca će uživati i savladati zahtevne staze sa mnogo manje napora. Šumski putevi i brdski teren će uz vožnju ovog bicikla biti još zabavniji!

1

Nakamura MX 24

Vreme je da predstavimo favorite koji će zanimati dame:

Nakamura Catch 5.2 W

Udobnost pri vožnji Nakamura Catch 5.2 W bicikla je prisutna bez obzira na teren po kom se vozi. Tektro disk kočnica sa diskovima od osamnaest centimetara, zadužena je za sigurno kočenje. Ovaj bicikl se može pohvaliti estetikom i funkcionalnošću zahvaljujući ramu modernog dizajna, koji pruža prijatan položaj za volanom, dok istovremeno omogućava stabilnost pri spuštanju.

1

Nakamura CATCH 5.2 W

Nakamura Emotion 3.0

Za dame avanturističkog duha Nakamura Emotion 3.0 će omogućiti pravo upoznavanje sa lepotom brdskog biciklizma. Zahvaljujući 27,5-inčnim točkovima ovaj model može da savlada zahtevnije terene, a svoju ženstvenost i praktičnost naglašava geometrijskim ramom sa izrazito spuštenom gornjom šipkom, što omogućava lakšu kontrolu i zauzimanje biciklističkog položaja koji pruža adekvatan osećaj upravljanja prilikom vožnje.

1

Nakamura EMOTION 3.0

I za kraj smo izdvojili favorite koji će pretežno zanimati mušku populaciju:

Genesis SOLUTION 7.2, mtb bicikl

Genesis SOLUTION 7.2 je osmišljen za muškarce koji žele da upoznaju svet brdskog biciklizma. Ovaj model se u dosadašnjim testovima pokazao kao dosta ozbiljan i nadmašio je mnoga očekivanja. Zahvaljujući njemu savladaćete raznovrsne terene, bez neprijatnosti, uz jednostavno upravljanje. Genesis SOLUTION 7.2 je odličan izbor za one koji se upoznaju sa zemljanim terenima, ali je pogodan i za iskusnije bicikliste koji žele da poboljšaju svoju tehniku, tempo i odu korak napred u odnosu na ono što sada voze.

1

Genesis SOLUTION 7.2

Nakamura PLATINUM 3.0 

Nakamura PLATINUM 3.0 će zadovoljiti potebe široke grupe biciklista. Odličan je saputnik pri dužim putovanjima kroz raznorazne terene. Moderan okvir izrađen od kvalitetnog aluminijuma pruža udoban položaj za volanom, a pored udobnosti impresionira i svojim elegantnim dizajnom. Nakamura PLATINUM 3.0 se najbolje pokazuje na nešto zahtevnijim brdskim i zemljanim terenima i zato predstavlja idealan bicikl za istraživanje šumskih staza u potrazi za zabavom i adrenalinom.

1

Nakamura PLATINUM 3.0

Kako bismo rešili nedoumice i olakšali izbor, bez obzira na to da li je vaša strast prema biciklizmu profesionalna ili je na nivou rekreativca, izdvojili smo ovih šest modela najboljih bicikala koji su dostupni za kupovinu u našim prodavnicama.

Budite sigurni da će vaš pravi odabir pružiti godine uživanja u vožnji bicikla.