Sadržaj

Trendovi

nove kolekcije

Nova godina uvek donosi osećaj novog početka i u nama budi potrebu da mi sami, kao i naša svakodnevnica budemo što bolji. Svesni smo da to ne možemo postići bez aktivnog načina života. Vaša odluka može biti da više šetate, provodite vreme u prirodi, isprobate nove treninge i vežbe i još mnogo raznih aktivnosti, koje će uticati da se osećate bolje, zdravije, ali vas i inspirisati da otvorite prostor u svom garderoberu za nove sportske i modne favorite.

Sportska odeća, kao nezaobilazni deo opreme svakog sportiste, je svoj početak imala na sportskim terenima. Kroz vreme je doživela brojne transformacije i svoje je mesto danas osigurala u središtu gradske mode. Renomirane sportske marke kao što su: adidas, Nike, Puma, Reebok i mnogi drugi u novoj kolekciji za 2023. godinu nude još bolji kvalitet materijala i dizajn koji prati modne trendove. Mnogim inovacijama pomeraju svoje granice kvaliteta, kako bi opravdali renome najboljih sportskih brendova.

U novim kolekcijama za ovu godinu, sportski brendovi su predstavili komade koje možemo birati za vežbanje, ali i za svakodnevne odevne kombinacije. Neodoljivi modeli za novu sezonu čine vežbanje lakim, a svakodnevnim komadima odeće daju moderan i atraktivan izgled. Ističu se modeli koji su visoko funkcionalni i vizuelno veoma privlačni.

Boje koje će se nositi

Inspiracija prirodom je uvek u trendu, pa se ove godine može naći u mnogim savršenim komadima za vežbanje i užurbane gradske ulice, kroz atraktivne štampe i dezene. Zemljani tonovi biće mnogo zastupljeni kroz boje peska, senfa, maslinasto zelene i sve smeđe nijanse boja. Crna i kobaltno plava će biti počasne nijanse, koje će se isticati ove sezone u mnogim sportskim komadima odeće i obuće.

1
adidas KAPTIR 2.0
1
adidas M ALL SZN G HDY
Spoj elegancije i udobnosti

Moda je odavno ušla na velika vrata u sport. I ove sezone najatraktivniji modeli su upravo spoj elegancije i udobnosti, koji će učiniti da se osećate samopouzdano, bez obzira da li ste na terenu ili van njega. Saradnja svetski poznatih dizajnera i dizajnerskih kuća sa sportskim brendovima doprinosi da je odeća i obuća za aktivan način života namenjena za sve prilike, posebno za one u kojima želite da predstavite svoj jedinstven stil.

Oversized dizajn, radnički glam, kapuljače i majice bez rukava

Kolekcije poznatih brendova uspešno kombinuju oversized dizajn u mnogim svojim modelima majica, jakni, pantalona. Komfor i udobnost su doprineli da ovaj dizajn bude jednako popularan i ove godine. Nosiće se kombinezoni, cargo pantalone sa brojnim džepovima i suknje opuštenog kroja, a niski pojas ponovo dominira. Odvažnije će svoje „radničke glem komade“ nositi uz moderne i savršeno udobne patike. Kratke suknje koje su veoma aktuelne ove sezone, da bi osigurale prefinjen izgled, najbolje će se kombinovati sa oversized gornjim delovima i nezaobilaznim patikama.

1
Nike W NSW AIR OS MOD CROP FLC HD
1
Energetics COBIE W

Resice na jaknama, haljinama, topovima se ponovo vraćaju, kako bi unele dašak glamura u svaki outfit. Kapuljače su oduvek u trendu kada je sportski dizajn u pitanju, zbog svoje praktičnosti i funkcionalnosti, ali sada postaju sve više i nezaobilazni modni detalj. Sve sportske marke u svom asortimanu imaju majice bez rukava, ali su za novu sezonu: adidas, Puma, Nike, Energetics, Reebook i mnogi drugi pripremili široku paletu ultra modernih majica bez rukava, koje će vas oduševiti.

Eko etika na najvišem nivou

Mnogim sportskim brendovima je priroda velika inspiraciju za dizajn njihovih proizvoda. I ove godine, priroda kao inspiracija prelazi granice samog dizajna i ističe se kada je odabir materijala u pitanju, gde je održivost uvek na prvom mestu. Sa svakom novom kolekcijom, ciljevi sportskih brendova po pitanju održivosti su sve ambiciozniji. U novim kolekcijama adidas, Nike, Helly Hansen, Jack Wolfskin, The North Face… mnogi proizvodi su izrađeni od 100% recikliranog poliestera i pamuka koji je proizveden na ekološki prihvatljiv način. Na taj način sportski brendovi podižu ekološku svest i koriste svoj uticaj da daju dobar primer, na koji se sve načine proizvodnje može više brinuti o našoj planeti i njenoj budućnosti.

održive kolekcije

Verujemo da ćete u bogatoj i raznovrsnoj ponudi odeće i obuće za sport i slobodno vreme, pronaći sve što vam je potrebno da i ove godine budete maksimalno aktivni, zadovoljni i moderni.