Skijanje i zimski sportovi

Najbolja skijališta u regionu

Posebno u vrućim danima prva nam je pomisao osvježenje. Želimo plivati ​​u svježoj vodi, u kojoj nam se misli u trenu razbistre i svijet odmah postaje ljepši. Kada nam se djeca pridruže u bazenu, jezeru ili moru, plivanje se pretvara u beskrajnu zabavu. Program uključuje prskanje, ronjenje, skakanje u vodu i što god vam padne na pamet. U takvoj situaciji dobrodošlo je sa sobom imati neki dodatak, uz pomoć kojeg je zabava na vodi trajno zabilježena u memoriju našeg sjećanja. Odličan izbor su praktične Waboba lopte, koje u hladnijim mjesecima lako možete ponijeti sa sobom na unutarnji bazen.

Dostupno je nekoliko različitih Waboba loptica. Svojim karakteristikama uspješno odolijevaju gravitaciji. Sasvim obična igra, u tren oka može se pretvoriti u sjajnu zabavu za male i velike. Zanimljivo je zaviriti i u povijest nastanka ove vrste zabave za dvoje ili grupu.

Stvaranje čudesne lopte

Izumitelj Waboba lopti, jednom je na plaži gledao djecu kako se igraju bacanjem frizbija. Kada se slučajno odbila od vode, došao je na ideju da bi mogao napraviti loptu koja bi se odbijala po vodi. Nekoliko je godina testirao razne materijale i konačno uspio dobiti pravu kombinaciju.

Lopta Waboba izrađena je od poliuretana i uključuje posebnu presvlaku od likre. Mješavina različitih materijala od kojih je izrađena osigurava da se može odbijati i plutati na vodi. Dostupno je nekoliko različitih modela lopti, među najrazvijenijima su Waboba Extreme i Waboba Blast. Naziv Waboba je skraćenica od Water bouncing ball.

Najpopularniji modeli Waboba lopti

U nastavku vam ukratko predstavljamo najpopularnije i najpoželjnije modele Waboba lopte, to su;

Moon

.

Kao i drugi modeli Waboba lopti, Moon ball uspješno prkosi gravitaciji. Pretvara rutinsku igru ​​u svijet slobode na igralištu, parku, podrumu, teretani. Svojim karakterističnim poskakivanjem potpuno zavlači korisnika. Prilikom odbijanja, udubljenja na lopti proizvode vrlo poseban zvuk. Lopta može odskočiti do 30 metara visine. Stoga je pogodan za igranje gdje god postoji tvrda podloga. Promjer Moon lopte je 6,3 centimetra, a težina 70 grama.

Spizzy

.

Waboba Spizzy je posebna zbog svog odbijanja koje je izrazito hipnotičko. Zavrtit će vam se u glavi od radosti, uzbuđenja i lude zabave. Radi se dakle o izuzetno elastičnoj magičnoj lopti, koja je pogodna za igru ​​na otvorenom – u dvorištu, na igralištu. Loptu karakteriziraju posebni strukturirani kanali. Promjer mu je 6,7 centimetara, a težina 60 grama.

Extreme Brights

.

Waboba Extreme Brights loptice, savršen su izbor za lude avanture na vodi. Sadrži karakterističnu čvrstu gel jezgru. Može odskočiti tako brzo, daleko i visoko, tako da vi i vaši igrači morate unaprijed biti dobro raspoređeni u bazenu, jezeru ili moru. Ova vrsta lopte se prije svega ističe svojim izuzetno brzim i visokim odskokom. Promjer joj je 5,5 centimetara, a težina 80 grama.

Zag

.

Waboba Zag lopta ima karakterističan sportski grip s cik-cak teksturom. Izrađena je od visokokvalitetne PVA pjene. Posebno je dizajnirana za intenzivnu igru ​​u moru, jezeru ili bazenu. Izvrstan je izbor za sve koji traže vrhunsko prianjanje loptica, koje se odbijaju od površine vode. Riječ je dakle o mini lopti namijenjenoj intenzivnijoj igri ili zabavi. Promjer joj je 9 centimetara, težina 60 grama.

Jesu li zbog Waboba loptica, frizbiji i teniske loptice postale dio prošlosti?

Kada vidite Waboba loptice kako poskakuju na valovima, sigurno ćete biti zadivljeni. Frizbiji, teniske loptice i još mnogo toga u tom trenutku mogu postati prošlost. Uz pomoć ovakvih lopti voda postaje dio igre – igralište, a ne samo baza za odbijanje lopte.

Tu su i Waboba lopte za igranje odbojke na pijesku, nogometa, američkog nogometa, te frizbiji i reketi za zabavu na plaži.

Kupnja Waboba lopti u raznim modelima dostupna je u trgovinama INTERSPORTA, gdje će vas iskusni prodavači odlično savjetovati pri odabiru. Lopte za najveću vodenu zabavu naravno možete naručiti i u online trgovini.