Trčanje

Nemojte dozvoliti hladnoći ili mraku da vas zaustavi u nečemu što volite! Jutarnji džoging ili večernje trčanje mogu biti sigurni i prijatni sa odgovarajućom odećom i opremom.

Svi mi imamo šesto čulo koje u uslovima kada smo umorni I bezvoljni šapuće I bodri nas: nastavite. Kao jedan od vodećih trgovaca na malo za trčanje, INTERSPORT to razume. Znamo da vaša volja i volja za aktivnost ne prestaju samo zato što tempreratura pada ili sunce zalazi. Hladno i mračno predstavljaju trkačima posebne izazove. Međutim, adekvatna odeća osigurava da trčanje ostaje sigurna i ugodna aktivnost, čak i kada su spoljašnji uslovu manji od optimalnih.

Omogućite da vaše telo ostane toplo

Obucite se dovoljno toplo da zadržite udobnost, ali nemojte preterivati. Uostalom, trkači stvaraju vlastitu toplotu! Preporučujemo helanke za trčanje i toplu jaknu koja će omogućiti slobodno kretanje I komfornost. Za zimsko vreme, potražite odeću od funkcionalnih vlakana koja su vodoodbojna. Ugrađene rukavice na rukavima i rubu takođe štite od vetra i greju vaše telo.

Pokrijte ekstremitete

Šta je sa izloženim područjima poput ušiju, vrata i ruku? Predlažemo prikrivanje predmetima koji će vas održavati suvim, čak i dok se znojite. INTERSPORT nudi razne vrste kapa, šalova i rukavica, posebno dizajnirane za trkače. I čarape takođe igraju veoma bitnu ulogu. Sportske čarape dosta čine da se noge zagreju bez žrtvovanja i komfora.

Budite sigurni

Dnevne obaveze često zahtevaju angažovanje trkača u zoru ili uveče. Međutim, ako trčite po mraku, važno je povećati vidljivost. Predlažemo da nosite komad jake odeće od reflektujućeg materijala, kao I dodatno osvetljenje.

Budite bezbedni

Ranac za trčanje je odličan način da sačuvate ključeve, lična dokumenta, kao I telefon. Sa sobom možete poneti sve što vam je potrebno za trčanje. Ako su slušalice vaša motivacija, koristite jedan ušni čep ili jačinu zvuka smanjite tako da uvek budete svesni svog okruženja.

Drugim rečima, nema potrebe da odlažete svoje patike za trčanje samo zato što je zima stigla ili je sunce nestalo. Vašim prilagođavanjem možete trčati bezbedno i udobno u zimskim I noćnim uslovima.