Trendovi

Gledate sportsku obuću u Intersportovoj online prodavnici. Sve što je u datom trenutku ponuđeno od strane sportske industrije jeste: Adidas, Asics, Mizuno, Nike, Pro Touch, Salomon. I još mnogo toga. Zapravo, čini se da ste u raju. Jer sve je sjajno, od svih boja, oblika, pertli, tri linije … Ali u sledećem trenutku, Vas će oduševiti ideja pronalaženja obuće u ovom okeanu prikladnom za vaša stopala.  Način upotrebe (trčanje po asfaltu, trčanje, takmičenja, treninzi) i, na kraju, ali ne manje važno, ukus. Nažalost, pravilo je što je veći izbor, to je teže.

Patike će najbrže naći oni koji odlučuju samo po funkciji. Ako se fokusiramo na patike za trčanje, oni samo biraju one koje odgovaraju njihovom stilu trčanja. Stvari postaju malo komplikovanije u trenutku kada su kombinacije boja uključene u jednačinu. Isto važi i za izbor fudbalskih patika dostupnih u varijantama za prirodnu i veštačku travu i halu, kao i za klasične male modele i modele opremljene čarapama sličnim podršci za članak. Fitnes patike takođe imaju svoje specifičnosti koje odgovaraju različitim načinima treninga. Slično tome, mogli smo tražiti i patike za većinu drugih sportova.

“Shoe Selector” je korisno sredstvo koje vam pomaže u izboru.

Ali tu su i dobre vesti. U Intersportovoj online prodavnici postoji poseban alat koji pomaže u selekciji sportske obuće. “Shoe Selector” je vaš asistent u izboru patika, jer Vas u nekoliko koraka vodi do sportskih patika pogodnih za Vaša stopala i Vaš način bavljenja određenim sportom. Ovo će biti posebno korisno prilikom kupovine na internetu, ali i ako kupovinu obavljate u nekoj od prodavnica, pošto ćete imati listu omiljenih patika pre nego što posetite prodavnicu, pa će izbor biti lakši i brži.

Alat za izbor fudbalskih, trkačkih i fitnes patika

Ova alatka vam pomaže u izboru fudbalskih, trkačkih i fitnes patika. Bez obzira koju kategoriju izaberete, potrebno je da odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja i konačno završite sa prilično uskim, ali ipak sveobuhvatnim izborom. Naravno, poslednja reč je Vaša, jer među ponuđenim patikama morate odlučiti o brendu, modelu i, na kraju, ali ne najmanje važno, boju.