Sadržaj

Fitnes, trening i joga

Roller Energetics

Jesen je doba godine kada, po dobrom vremenu još uvek možemo da se bavimo sportovima na otvorenom, ali istovremeno sve više i više idemo u salu za fitnes. Oni koji su ljubitelji kućnog fitnesa, mogu se posvetiti vežbanju u toplini svog doma. Čak i u kućnom okruženju, moguće je ojačati sva tri elementa kvalitetnog fitnesa, koji se sastoji od snage, izdržljivosti i razgibanosti. Pripremili smo neke zanimljive novosti za vas da svoj trening učinite još raznovrsnijim, zabavnijim i efikasnijim.

Energetics Water Rower

Veslanje je sport koji jača mišiće ruku, ramena i gornjeg dela tela, a takođe su i glutealni i nožni mišići aktivirani. Energetics Water Rower savršeno simulira veslanje u kućnoj atmosferi. Funkcionalno kućno veslo je sklopivo, ima računar koji pokazuje sve važne parametre treninga, a meri i srčani puls.

Energetics Yoga Wheel

I Energetics Yoga Wheel je izuzetno efikasan gedžet koji se može koristiti na različite načine. Uz njegovu pomoć, možemo obaviti vežbe za snagu, istezanje, ravnotežu, jačanje mišića i fleksibilnost. Osim toga, to je odlično sredstvo za opuštanje nakon napornog treninga.

Energetics Battle Rope

Trening snage uvek uključuje elemente borenja. I upravo to efikasnoo uvodi Energetics uže, koje omogućava veći intenzitet vežbi. Trening sa užetom je odlična kombinacija treninga snage i kardio vežbe. Sa njom ćete ojačati mišiće ruku, ramenog pojasa i gornjeg dela tela, a takođe ćete uključiti i noge. Zato je ovo proizvod koji jednostavno ne sme nedostajati u vašoj kućnoj teretani.

Energetics Hex Dumbbells

Snaga je izuzetno važna komponenta ukupne fizičke spremnosti. U stvari, svako ko želi da se sistematski bavi fitnesom, pre ili kasnije će se susresti sa treningom snage. Energetics Hex Dumbbells su gripovi, koji su odličan alat uz koji možemo uraditi razne vežbe kako bismo ojačali mišiće ruku i gornji deo tela. Kada usvojimo osnovne elemente, možemo samostalno intenzivirati vežbu i odabrati gripove različite težine.

rusko zvono

Energetics Energetics Mobility Set Duo

Odmor i regeneracija su sastavni deo vežbanja. Ovaj proces se, naravno, može efikasno ubrzati masažom, koja pre ili kasnije, postaje neka vrsta lične higijene svakog rekreativnog sportiste. Pošto, naravno, nije moguće priuštiti masažu sa fizioterapeutom posle svakog treninga, veliki broj dobro informisanih rekreativaca pribegava samomasaži, pomoću koje se mišićna vlakna vraćaju u ispravan položaj, razbijaju čvorove i napetost, čime se smanjuje mogućnost povreda. Energetics Mobility Set Duo, koji se sastoji od masažnog valjka i loptice, dizajniran je za različite oblike samostalne masaže. Pored toga, izuzetno je pogodan i lagan, što znači da ga možete nositi bilo gde sa sobom.