Skijanje i zimski sportovi

Skijanje je definitivno jedan od onih sportova u kojima je oprema veoma bitna, a kvalitet i komfor su najbitniji faktori u odabiru.

Kvalitetne skije doprinose znatno većem užitku na ski stazama, zato se posebna pažnja obraća na izradu ženskih skija. Najmodernija tehnologija izrade sa povećanim komforom za pripadnice nežnijeg pola upotpunjuje se anatomskim oblicima koji se prilagođavaju ženskoj figuri i načinu skijanja.

Ženske skije moraju biti male težine kako bi bile lakse za kontrolisanje i izvođenje elegantnih zaokreta. Proizvođači se takmiče u smanjenju težine koristeći najmodernije materijale posebno prilagođene snežnim stazama.

Naravno, ženske skije su dizajnirane u skladu sa aktuelnim modnim trendovima tako da možete da se osećate ženstveno i atraktivno tokom spusta niz padinu, u svom prepoznatljivom stilu.

Elan Imagine Power Shift

Elan Imagine Power Shift su ženske skije dizajnirane za opušteno skijanje sa prijateljima. Međutim, kada postignete veću brzinu i oštrije uđete u skretanja, skija se bukvalno prilagodi takmičarskom spustu i kratkim zaokretima. Powershell tehnologija izrade od karbonskih vlakana ima malu težinu i u kombinaciji sa Amphibio Truline tehnologijom, pruža odlične performanse na sređenim ski stazama.

Head Easy Joy

Ako tražite univerzalne ženske skije najbolji izbor su Head Easy Joy. Ove skije su dizajnirane da pružaju potpuno uživanje na rekreativnim ski stazama. Omogućavaju laku kontrolu i pružaju bolju okretnost kod kratkih i dugih zavoja. Izrađene su od grafena koji karakteriše izuzetno mala težina i elegantan dizajn.

Atomic Cloud LTD

Atomic je prvi put predstavio ženske skije Cloud Series pre 10 godina. Od tada se svake zime usavršavaju i poboljšavaju svoje karakteristike. Skije Atomic Cloud LTD impresioniraju skijaše svojom svestranošću. Središte skije sa Densolite jezgrom ima malu težinu i na taj način je olakšana kontrola. Tehnologija Servotec Light pruža izuzetnu stabilnost i lako skijanje po ivicama. Sa skijama Atomic Cloud LTD skijanje postaje uzbudljivo zimsko zadovoljstvo i svaka staza postaje jedinstvena snežna avantura.

Fischer My Trinity

Fischer My Trinity su skije koje odlikuje mala težina i lako upravljanje. Ovaj model je idealan za mekane i blago tvrde staze. Air Tec tehnologija čini skije fleksibilnijim što olakšava izvođenje dugih i kratkih zavoja. Zbog svojih vrhunskih performansi, idealan su izbor za celodnevno uživanje na snegu.

Tecnopro SAFINE S12 TI

Tecnopro SAFINE S12 TI su savršen izbor za skijašice koje žele dobar i responzivan kontakt sa podlogom, dobro prianjanje i lako upravljanje. Skije SAFINE S12 TI imaju Early Rise Rocker tehnologiju koja pruža komfor čak i kada uslovi nisu optimalni. Dizajn je takav da je omogućeno preciznije ulaženje u skretanje, ali je istovremeno, zahvaljujući podignutom repu skija, lakše izaći iz skretanja i napraviti novi zavoj.