Sadržaj

Trčanje

Za sve vrste fizičkih aktivnosti, bilo da ste se uputili u novu avanturu, ili ipak održavate svoju kondiciju funkcionalnim treninzima u teretani, potrebne su vam kvalitetne patike za trčanje. Čak i ako ste veteran u ovoj disciplini,  važno je uočiti kada je pravo vreme za kupovinu novih patika za trčanje.

Sa mnogim trkačkim događajima jesen je vrhunac sezone trčanja, a za mnoge trkače je najlepše doba godine. Umerene atmosferske temperature između 10 i 20 ° C idealne su za trčanje, pa se i većina neredovnih trkača pridružuje ovim sportskim aktivnostima.

Jesen je i vreme kada glavni proizvođači patika za trčanje predstavljaju svoje inovacije na policama specijalizovanih prodavnica. Svojim vernim trkačima nude dodatnu udobnost na različitim terenima i u različitim uslovima.

Asics

Verovatno ne postoji trkač koji nije upućen u asortiman Asics patika za trčanje. Poznat je po svojoj tehnološkoj sofisticiranosti i kvalitetu. Sa svojom već legendarnom tehnologijom jastuka zadovoljava mnoge potrebe i želje mnogih trkača, bilo da su rekreativci ili profesionalci.

Proizvođač Asics predstavlja patiku za trčanje Asics GEL – CUMULUS 22 MK kao glavnu novinu jesenjeg dela sezone koja u svojoj 22. verziji predstavlja novine u vidu poboljšanja i tehnologije. Dostupnost modela za oba pola biće nezaobilazna stavka kad su u pitanju budući maratoni koje treba osvojiti.  Trkače će sigurno impresionirati živahni i moderni dizajn ženskog modela Asics GEL – CULUMU 22 MK W. Izrađen od materijala koji pruža izuzetno prianjanje i ventilaciju stopalu. Trkači će takođe usmeriti pažnju na posebnu i naprednu tehnologiju FlyteFoam. Zahvaljujući njoj, muški model Asics GEL – CULUMU 22 MK u kombinaciji sa već testiranom GEL tehnologijom pruža izuzetnu amortizaciju, udobnost i korak čini stabilnim i sigurnim. Asics GEL – CULUMU 22 MK patike su ekskluzivno dostupne u prodavnicama Intersport i u internet prodavnici.

Mizuno

Mizuno patike za trčanje oduvek su se smatrale izuzetno kvalitetnim i najbolji su izbor za sve one trkače koji žele najbolje performanse. Stoga, nije neobično da su se i oni ove jeseni pobrinuli za novitete u svojoj ponudi.

Muške i ženske patike za trčanje Wave Sky Neo postale su još lakše i udobnije. Gornji deo đona je napravljen od Enerzycora -a koji pruža posebnu udobnost. Srednji deo patike napravljen je od U4iCX, što pruža obući još veću udobnost i stabilnost. Donji deo patike Wave Sky Neo je napravljen od Enerzy, koji efikasno utiče na amortizaciju i odziv tokom trčanja. Gornji deo patike dizajniran je u obliku čarape i pruža bolje prianjanje stopala i bolju kontrolu kretanja pete i pristiju i obrnuto. Na čelu oba modela patika za trčanje su tehnologije MizunoWave, Mizuno Enerzycore, Mizuno Enerzy, Waveknit, X10, Smoothride i U4icX. Patike, koje su rezultat najsavremenijih tehnologija, dostupne su u prodavnicama Intersport.

Nike

Brend Nike je uvek težio savršenstvu i kontinuiranom razvoju tehnologije patika za trčanje. Stoga im nije neobično da se hvale da mnogi maratonci svoje najbolje rezultate postižu upravo u Nike patikama. To, međutim, ne znači da rekreativni trkači nisu dobro zbrinuti. Sasvim suprotno!

Ove jeseni su nam još jednom pružili svoju novinu u Nike patikama za trčanje AIR ZOOM PEGASUS 37. Ženski model Nike VMNS AIR ZOOM PEGASUS 37 privući će najtoplije trkače svojim modernim dizajnom i atraktivnim izgledom u ružičastoj boji. Međutim, sigurni smo da će impresionirati ne samo spoljašnjošću, već i mnogim drugim karakteristikama koje su identične onima kod muškog modela Nike AIR ZOOM PEGASUS 37. Ne bismo smeli da zanemarimo i Air Zoom amortizaciju koja pruža izvrsnu odzivnost i udobnost, a pored toga, sve na ovoj patika je prilagođeno najefikasnijem trčanju sa brzim promenama ritma i brzine.

Salomon

Salomon je jedan od najpriznatijih brendova sportske odeće i opreme, ali što se tiče obuće, jedan je od najsvestranijih proizvođača patika za trčanje. U njihovoj ponudi naći ćete patike za trčanje najvišeg kvaliteta za sve vrste terena i različito obučene trkače.

Za dolazeću jesen dostupan je ženski i muški model patike za trčanje Salomon XA Pro 3D V8 GTX, koji je posebno dizajniran za trkačke staze i šetnju ili trčanje u netaknutoj prirodi. Njegov Contragrip đon pruža optimalno prianjanje na svim terenima, a posebna 3D šasija pruža izvrsnu podršku i stabilnost. Sa patikama za trčanje Salomon XA Pro 3D V8 GTX trkači će moći da pređu kilometre čak i u najnepovoljnijim vremenskim uslovima, jer imaju vazdušnu i vodoodbojnu Gore Tex membranu.

Adidas

Adidas je nemačka sportska marka poznata po izuzetnom kvalitetu i trajnosti. Adidas patike za trčanje omogućavaju lakše i efikasnije trčanje, uz prepoznatljiv stil i dizajn. Stoga nije retkost da je ovaj brend jedan od najpopularnijih među ljubiteljima trčanja.

Sve pripadnice ženskog pola, biće oduševljene modelom Adidas SUPERNOVA W, koji svojim izgledom već privlači svu pažnju ženskih očiju. Njegov gornji deo je napravljen od specijalnog materijala koji stopalu pruža savršenu potporu i pristajanje. Penasti đon Boost pruža dinamičnu odzivnost, što omogućava efikasnije trčanje. Adidas Supernova patike za muškarce su takođe dostupne u prodavnicama Intersport.

Gde su najbolje patike za trčanje? U Intersportu!

Kupovina patika za trčanje nikako nije lak poduhvat. Stoga prelistajte onlajn ponudu Intersport-ovih jesenjih inovacija u sekciji za trčanje koje vam nude najpoznatiji brendovi patika za trčanje, a koje će trčanje učiniti još prijatnijim u jesensko-zimskom periodu.