Sadržaj

Trčanje

Salomon Supercross Blast GTX: Obuća za brze i neustrašive. Pomerite granice.

Cipele za trčanje Supercross Blast GTX inspirisane su modelom iz legendarne porodice SPEEDCROSS. Stvorene su za trčanje po svim terenima, čak i divljim. Bez obzira na teren ili vreme, biće vam verni saputnik u postavljanju novih rekorda i pomeranju granica. Vodootporne cipele za trčanje pružaju još jednu vrlo poželjnu osobinu – udobnost. Solomon se za to pobrinuo mekanim materijalima, rešenjima za savršeno fiksiranje stopala i pravom količinom pene.

Solomonovim inženjerima ne nedostaje iskustva i stručnosti. Trkači koji vole da treniraju u svim uslovima, od betonskih ulica do raznih staza u prirodi, ceniće svestranost Supercross Blast GTX cipela za trčanje, koje predstavljaju kombinaciju najvažnijih stavki: zaštitu, izdržljivost i podršku.
Gornji materijal cipele sastoji se od najlonske tkanine opremljene ojačanjem koje sprečava kidanje.
I za kraj, prozračna membrana GORE-TEX održava stopala suvim i sprečava prekomerno znojenje.

Contagrip za izuzetno prijanjanje

Agresivno dizajnirani đon Contagrip pruža izuzetne performanse koje sa lakoćom izlaze na kraj sa svim preprekama putu. Dizajn cipele održava stopala stabilnim čak i na klizavom i mokrom tlu, jer je đon kreiran šablonski u cilju osposobljavanja za brzo kretanje gore-dole.

Prostor između pojedinačnih čepova osigurava da voda i blato ne ostanu na đonu.

Da bi stopalo bilo pouzdano zaštićeno u cipeli, obezbeđen je unutrašnji uložak Ortholite, koji se prilagođava stopalu i pruža odgovarajuću potporu. Uložak je napravljen od memorijske pene sa posebnom ćelijskom konstrukcijom koja omogućava ventilaciju cipele, dok antibakterijska zaštita uklanja mikrobe i neprijatne mirise. Za povećanje pouzdanosti, nemojte izostaviti pažljivo dizajniran detalj koji učvršćujue zglob, kako bi vaše stopalo bilo sigurno i u najzahtevnijim uslovima.

Senstifit za savršeno uklapanje

Savršenu vezu stopala sa cipelom pruža tehnologija SensiFit, koja snažno fiksira stopalo i čuva vaše članke od potencijalnih iščašenja. Ovo osigurava stabilnost nogu i optimizuje prenos energije za poboljšanu efikasnost i samim tim bolju tehniku trčanja. Srednji đon EnergyCell, koji je napravljen od velike količine EVA pene, odgovoran je za dodatnu odzivnost.

Cipela za trčanje SUPERCROSS BLAST GTX poseduje sistem vezivanja Quicklace, a pertle su čak četiri puta jače od klasičnih modela. Dodatna elastičnost na sredini cipele osigurava da višak pertli ne predstavlja distrakciju i biće bezbedno skladištene čak i kada trčite zaista brzo.