Sadržaj

Trčanje

Krajem zime, ljubitelji trčanja se raduju malo blažim temperaturama kako bi na prijatnijim temperaturama ponovo započeli svoje prolećne treninge trčanja. Ovo je i prilika kada se kuju novi planovi trčanja, postavljaju lični izazovi i, naravno, kada je potrebno izabrati odgovarajuću opremu za trčanje.

Jedna od prvih prilika kada možete da se pokažete u trčanju je tradicionalni Beogradski maraton koji je pred vratima, stoga ne ustručavajte se da odaberete patike za trčanje i prelistate Intersport ponudu. Kao i svake godine, i ovog puta ćete naći mnogo noviteta u kategoriji patika za trčanje za uređene podloge, kojima ćete biti oduševljeni.

1

adidas SOLAR GLIDE 5

Adidas Solar Glide 5

Uz adidas Solar Glide 5 patike za trčanje dobićete kombinaciju najnovijih tehnologija, već dobro poznati Boost đon, LEP 2.0 sistem i moderan gornji deo, koji je delom izrađen od Parley Ocean plastike. Ove patike za trčanje pružaju izuzetnu torzijsku stabilnost, jedinstvenu amortizaciju i odziv. Ovaj model patika za trčanje sigurno će zadovoljiti svestrane trkače koji pri izboru sportske opreme misle i na životnu sredinu.

Brooks Adrenaline GTS 22

Ako tražite isprobane patike za trčanje sa uravnoteženom i mekanom amortizacijom i dobrim odzivom, Brooks Adrenaline GTS 22 patike za trčanje su pravi izbor. Zahvaljujući jedinstvenoj  DNA Loft amortizaciji, ove patike za trčanje su izuzetno popularne među trkačima, a važnu ulogu ima i GuideRails tehnologija u srednjem delu đona, koja omogućava podršku za pronaciju i poravnanje stopala. Ako ovome dodamo njihovu prozračnost i malu težinu, teško ćete im odoleti.

1

Brooks ADRENALINE GTS 22

1

Hoka One One ARAHI 6

Hoka One One Arahi 6

Hoka One One Arahi 6 patike za trčanje pomeraju granice svojom udobnom podrškom. Tome doprinosi nova CMEVA pena, koja omogućava odziv i udobnost, tako da je samo pitanje vremena kada ćete sa njima oboriti svoje lične rekorde. Jedinstveni dizajn srednjeg đona Meta Rocker zasnovan je na maloj razlici između pete i prstiju, tako da možete očekivati izuzetno brzo i efikasno trčanje sa njima.

Asics Gel cumulus 23

Patike za trčanje koje će vam pomoći da ostanete fokusirani i da postignete najbolje rezultate na stazi su patike Asics Gel cumulus 23. Ovo su patike predviđene za veliki broj kilometara, koje vam omogućavaju miran korak i dobro raspoloženje. Model ima živopisne boje koje oslikavaju pozitivan uticaj sporta na sportiste. Zahvaljujući GEL ™ tehnologiji, ove patike vam stvaraju mekši osećaj pod stopalima i daju vam udobnost ”poput oblaka”. Njihova FLYTEFOAM amortizacija ih čini neverovatno lakim i pokreće vas napred svojim odličnim prianjanjem.

1

Asics GEL-CUMULUS 23 MK

1

Salomon SUPERCROSS 3

Salomon Supercross 3

Ako tražite univerzalne patike koje su jednako dobre za trčanje na različitim podlogama, onda su to Salomon Supercross 3 patike. Salomon je kombinovao najvažnije karakteristike: zaštitu, izdržljivost i podršku. Trkači koji vole da treniraju u različitim uslovima, od betonskih ulica do planinskih staza, biće oduševljeni ovim svestranim patikama. Agresivni Contagrip đon omogućava izuzetno prianjanje i omogućava da se nosite sa bilo kojim izazovom na putu. Srednji đon EnergyCell, unutrašnji uložak Ortholite i Quicklace sistem vezivanja će olakšati vaše trčanje.

Nike Air Zoom Terra Kiger 8

Jednostavne, lagane i sigurne to su karakteristike Nike Air Zoom Terra Kiger 8 patika za trčanje. Dizajnirane su samo za ono što vam je potrebno, bez suvišnih, nepotrebnih detalja. Lagano i prozračno mrežasto gornjište omogućava svežinu i sigurnost. Njihova peta je dizajnirana tako da fiksira stopalo, što doprinosi većoj agilnosti. Visoko abrazivna guma omogućava vam bezbrižno trčanje. Nike React tehnologija podrazumeva laganu i izdržljivu penu koja doprinosi brzom trčanju, a Zoom Air jedinica vraća uloženu energiju. Pored nesumljivog kvaliteta, sa ovom patikom dobićete i moderan sportski stil.

1

Nike AIR ZOOM TERRA KIGER 8

Odabir pravih patika za trčanje je ključan za efikasniji trening, a samim tim i za bolji rezultat. Zato je za trčanje po uređenim površinama važno odabrati kvalitetne patike za trčanje koje će vam dobro poslužiti za redovne treninge i učešće na raznim trkačkim događajima.