Sadržaj

Skijanje i zimski sportovi

Pri odabiru skijaške opreme, moramo biti zahtevni. Radi se o našoj sigurnosti i bezbednosti, kao i bezbrižnom uživanju na belim padinama. Ski kaciga jedan je od najvažnijih delova ski opreme.

Za vas smo napravili izbor od 6 najboljih kaciga za skijanje, koje sadrže najsavremenije tehnologije. One pružaju sigurnost i udobnost na najvišem mogućem nivou.

Ski kaciga Alpina Cheos

Alpinina Cheos skijaška kaciga je veoma prozračna i male težine , a poseduje odličnu konstrukciju za zaštitu od udaraca. Kod nas je možete kupiti u tri različite boje.

Najefikasniju zaštitu od udaraca, pruža vrhunska kombinacija inmold i hard shell konstrukcije. Vazdušni kanali osiguravaju efikasan protok vazduha i odvođenja vlage. Sistem ventilacije omogućava upijanje vlage iz naočara i na taj način obezbeđuje odličnu vidljivost.

Kaciga je na potiljku opremljena posebnim sistemima za podešavanje – Run system i Ergo Snow. Stoga se kaciga može optimalno pričvrstiti uz glavu. Visokokvalitetan materijal postave pruža izvrsnu toplotnu zaštitu za vrat i može se ukloniti i prati. Deo kacige za zaštitu ušiju je takođe uklonjiv.

Ski kaciga Head Radar Visor

Ski kaciga Head Radar Visor odličan je izbor za sve pripadnike jačeg pola koji obožavaju revolucionarnu skijašku opremu. Muška skijaška kaciga može se pohvaliti sferičnim vizirom koji obezbeđuje odličnu vidljivost.

Ova vrhunska kaciga poseduje In-Mold tehnologiju, tako da i najzahtevnijim korisnicima pruža odličnu zaštitu glave i visok nivo udobnosti. Sistem ventilacije se može podešavati. Unutrašnji uložak se može ukloniti i prati. Težina joj je manja od pola kilograma.

Ski kaciga Uvex Legend

Uvex Legend skijaška kaciga je odličan izbor za sve koji vode računa o budžetu. Ova kaciga ispunjava sve sigurnosne standarde, bez obzira što se nalazi na jeftinijoj strani.

Izuzetno lagana sa odličnim ventilacionim sistemom koji takođe pruža potrebnu zaštitu glave u slučaju padova ili udaraca. Kaciga poseduje FAS kaiš za bradu i sistem otvaranja jednom rukom, koji omogućava veoma lako podešavanje. U sklopu nje se nalaze i uklonjivi jastučići za uši.

Ski kaciga Smith Mission

Izuzetno lagana, udobna i sa odličnom ventilacijom, skijaška kaciga Smith Mission!

Kaciga Smith Mission napravljena je pomoću tehnologije In-Mold Shell, koja pruža vrhunsku zaštitu, dok omogućava da kaciga ostane lagana. Zahvaljujući tehnologiji Aerocore, ova ski kaciga je dobro provetrena u svakom trenutku. Obogaćena je Koroyd materijalom, koji pruža maksimalnu zaštitu. Takođe, kaciga je podesiva.

Ski kaciga Bolle Synergy

Bolle Synergy je ski kaciga koja se ističe svojim izuzetnim dizajnom i izdržljivošću. Usklađena je u boji sa Bolle skijaškim naočarama.

Kaciga je napravljena kombinovanom tehnologijom koja miksuje In-Mold i Injected ABS tehnologije, što znači da je kaciga udobna, lagana i vrlo jaka. Ova kaciga za skijanje ima podesivu ventilaciju i antialergijske obloge koje se mogu skinuti i oprati.

Ski kaciga Salomon Driver Photo CD

Skijaška kaciga Salomon Driver Photo CD je moderna kaciga sa integrisanim fotohromatskim staklom. Ova jedinstvena kaciga nudi vam sistem za lako menjanje sočiva. Takođe se može pohvaliti inovativnim sistemom Motion Shield za vrhunsku udobnost nošenja.

Kaciga je posebno dobar izbor za sve one skijaše koji nose zaštitne naočare. One vas neće ometati ispod kacige. EPS 4D sistem pruža vam vrhunsku zaštitu od udaraca. Vizir sa naočarima se menja u skladu sa količinom svetlosti. Kao rezultat, uvek i svuda ćete moći da vidite gotovo sve, bez obzira da li je napolju veoma sunčano ili oblačno.

Na ski stazama, kaciga je zakonski obavezna do 14. godine. Kada napustite uređene staze, opasnosti na skijanju su još veće i tada skijaška kaciga postaje neizostavni deo opreme za svakog. Radi vaše bezbednosti, u svim slučajevima se preporučuje nošenje skijaške kacige.

Za maksimalnu sigurnost, opredelite se za jednu od predstavljenih kaciga vrhunskog kvaliteta ili posetite odeljak sa ski kacigama u našem webshop-u.