Sadržaj

Trčanje

Zima je gotova i dolazi proleće – vreme kada loše vreme više ne može biti izgovor! Pored najvećih ljubitelja trčanja koji su i zimi redovno trčali, u proleće na staze se priključuju i svi oni trkači koji su se probudili iz zimskog sna.

Veliki broj rekreativnih trkača jedva čeka da ponovo obuje patike i počne da unapređuje svoja najbolja trkačka dostignuća. Iako je kalendar trčanja svake godine manje-više isti, proizvođači svake nove sezone nude obnovljenu i unapređenu ponudu trkačke opreme.

U Intersport prodavnicama Vas očekuje raznovrsna ponuda inovativnih modela za 2021. Sigurni smo da ćete, kao i do sada, biti oduševljeni!

Adidas

Sportski brend sa karakteristične tri linije osnovao je 1924. godine Adi Dassler. Ime je u osnovi slagalica njegovog imena i prezimena. U početku su izrađivali samo fudbalske patike, a zatim su proširili asortiman proizvoda da bi se proširili na gotovo svaki sport koji je danas moguće zamisliti. Tokom godina Adidas je postao više od pukog sportskog brenda, postao je prava sportska institucija!

Ove godine biće dostupni Adizero Boston, Solar Glide ST 3 i glavna novina sezone Adidas Ultraboost 21. Ove vrhunske patike za trčanje impresioniraće sve muškarce svojim modernim dizajnom i tehnologijom.

Đon ove patike je napravljen od Boost pene, što značajno doprinosi maksimalnoj amortizaciji i efikasnijem trčanju. Zajedno sa rastegljivim materijalom koji obuhvata celo stopalo i specijalnim gumenim đonom Continental, dobijamo stabilnu patiku za trčanje za maksimalnu slobodu kretanja u svim vremenskim uslovima.

Asics

Ko ne zna čuvenu izreku „Zdrav duh u zdravom telu“? Da li možda znate odakle dolazi? Na latinskom glasi „Anima Sana In Corpore Sana“, što ukratko znači ASICS. Marku je osnovao Kihachiro Onitsuka, koji je sledio osnovnu filozofiju harmonične ravnoteže tela i uma.

Glavni cilj Asics brenda je podrška svim ljubiteljima sporta u odabranoj sportskoj aktivnosti. To se takođe ogleda u svim njihovim proizvodima. Asics je danas vodeći proizvođač sportske odeće i visokokvalitetnih patika.

Najbolji Asics model patika je Asics Gel-Nimbus 22. Ove patike pružaju izuzetnu udobnost i izvrsnu amortizaciju pritiska. Tome značajno doprinose dobro poznata GEL tehnologija u peti i prednjem delu patike, u kombinaciji sa kvalitetnim đonom FlyteFoam.

TRUSSTIC tehnologija i uklonjivi uložak ORTHOLITE X-55 čine Gel-Nimbus 22 pravim izborom za sve trkače koji žele poboljšanu stabilnost, veću izdržljivost i odlično prianjanje.

Mizuno

Ovog proleća svi fanovi Mizuno brenda biće oduševljeni Mizuno Wave Inspire 16 i Mizuno Wave Ultima 11 modelima.

Mizuno je japanski sportski brend koji je 1906. osnovao Rinachi Mizuno. Od tada je postao globalni brend koji je popularan kod trkača, rukometaša, fudbalera i drugih sportista. Ponosi se tehnološko naprednim proizvodima koji zadovoljavaju sve potrebe.

Sve ovo, i još više, važi i za model Mizuno Wave Ultima 12. Sa svojom naprednom Mizuno Wave tehnologijom i U4iCK penom u sredini đona nudi Vam maksimalnu mekoću. Sa njim će svaki korak biti stabilan i udoban, bez obzira na vrstu terena i uslove. Mizuno patike su izuzetno izdržljive i pogodne za sve profesionalne i rekreativne trkače.

Nike

Nike je relativno mlad brend sportske odeće i obuće. Osnovali su ga Phil Knight i Bill Bowerman 1960-ih. Ubrzo, Nike je postigao izuzetan napredak i uz pomoć desetina legendarnih inovacija, promenio svet sporta.

Njegovi ambasadori su najveće sportske zvezde kao što su Kristijano Ronaldo, Rafael Nadal, Mo Farah, Serena Vilijams, Majkl Džordan, Andre Agasi i mnogi drugi.

Nike obuća važi za vrhunac tehnologije sportske obuće i napravljena je od najsavremenijih materijala. Ona nudi izvrsno prianjanje, amortizaciju, udobnost i stabilnost. Ove impresivne karakteristike imaju i modeli Air Zoom Pegasus 37 i Air Zoom Vomero 14 i adut sezone Nike Air Zoom Structure 22.

Tehnologija vazdušnog đona Zoom Air je već dugo poznata svim ljubiteljima trčanja, a model Nike Air Zoom Structure 22 nudi izvrsnu dinamičku amortizaciju pritiska i izuzetnu stabilnost. Zbog toga ove patike za trčanje pogodne su i za malo teže trkače koji žele dobro prianjanje na svim podlogama.

Dostupno samo u Intersportu

Pozivamo vas da istražite širok spektar modela i noviteta u svim Intersport prodavnicama. Uvereni smo da će svaki trkač u našoj raznolikoj ponudi pronaći savršeni par patika koji će odgovarati njegovim stopalima, stilu trčanja i trkačkim navikama.