Sadržaj

Trendovi

Russel Athletic

Kada su u pitanju sportski brendovi, uvek nas prvo zanimaju kvalitet i tradicija – a Russell Athletic je brend koji će oduševiti sve ljubitelje sporta!

Od svog nastanka do danas, Russell Athletic se drži toga da je glavna misija ovog brenda da pravi odeću u kojoj se ljudi osećaju najbolje. Zbog toga je celokupna proizvodnja usmerena na želju za inovacijama, kako bi se brend održao popularnim među svim generacijama.

Russell Athletic – brend sa tradicijom

 

Brend Russell Athletic osnovao je Benjamin Russell daleke 1902. godine u Alabami. U početku je fabrika imala 10 šivaćih i 8 mašina za pletenje, a strast Benjamin Russell-a prema sportskoj odeći dovela ga je do sve većih izazova. Počeo je da pravi sportske dresove i odeću za sportiste širom zemlje. Njegov sin je 1926. dobio ideju da zameni materijale koji su neudobni pamučnim, a rezultat je njihov kultni duks sa okruglim izrezom iz 1930. godine.

Russel Athletic
Russel Athletic

Od tada se proizvodnja odeće sve više širila. Pored sportske odeće proizvodili su i košulje, donji veš, majice koje su rađene specijalno za vojsku i mornaricu. Do 1960-ih, brend je postao najveći proizvođač sportske odeće u Sjedinjenim Državama.

Ovaj brend je proslavio 100. godišnjicu svog uspešnog postojanja 2002. godine. Ovo je još jedan dokaz da je Russell Athletic duboko ukorenjen u istoriji sporta, fokusiran na inovacije, raznovrsnost i kvalitet.

Kvalitetni materijali koji pružaju savršenu udobnost

Danas je Russell Athletic sinonim za kvalitet i svestranost.  Važna stavka za izradu kvalitetne sportske odeće svakako su materijali, koji svojim tehničkim svojstvima obezbeđuju optimalne performanse. Tome pomaže stalni nagon za inovacijama, čiji je rezultat razvoj tehnologija koje nude savršen komfor.

1

Russell Athletic SCRIPTED SPLIT BACK LONG TANK

Russel Athletic

Russell Athletic je tako napravio pravi iskorak u evoluciji klasičnih dukseva tako što je u svoje dukseve od flisa ugradio svojstva upravljanja vlagom. Dry-Power Fleece tehnologija je njihova najveća inovacija, pružajući dvostruki sistem upravljanja vlagom – prvo upija znoj sa tela, a zatim ga prenosi na gornji sloj tkanine, održavajući telo suvim.

Brend koji želi da se ponovo približi mladima

Nakon što je postigao svoj prvi prodor u proizvodnji sportske odeće, Russell Athletic se sada uglavnom fokusira na odeću za slobodno vreme. Svojim najnovijim kolekcijama pokušava ponovo da se približi mladima, zbog čega sarađuje sa mnogim muzičarima i modnom industrijom.

Kompanija proizvodi moderne dukserice, majice, jakne, trenirke, šorceve i donji veš. Sve ovo i više dostupno je u Intersportu.

Šorcevi raznih dužina, boja i krojeva napravljeni su od meke mešavine pamuka koja nudi savršenu udobnost tokom nošenja. Zbog širokog spektra različitih modela, pogodni su za različite prilike.

1

Russel Athletic ROSSETE

Majice Russell Athletic već dugo diktiraju jedinstveni modni stil. Pošto su napravljene od prijatne pamučne tkanine, predstavljaju udoban komad odeće za rekreaciju i slobodno vreme.

Naravno, ne smemo da izostavimo legendarni duks sa kapuljačom, u kojem ćete uvek biti obučeni po poslednjim trendovima. Veliki džep, reljefni zaštitni znak na prednjoj strani i širok izbor različitih nijansi boja obezbeđuju atraktivan izgled bilo gde i bilo kada.

Trenerke su još jedan komad odeće po kojem je Russell Athletic poznat i za kojim poseže sve više mladih.

Ako želite da se osećate udobno, izaberite Russell Athletic!

Više je nego očigledno da je Russell Athletic brend za sve ljubitelje sporta i mode koji žele da se osećaju dobro i da istovremeno izgledaju fenomenalno u svojoj odeći. Ako i vi želite da osetite udobnost ovog brenda, za sebe možete odabrati neki od mnogobrojnih modela dostupnih u Intersportu.