Sadržaj

Ostali sportovi

Napravite svoje igralište

Topli dani automatski pozivaju decu i starije na razna igrališta gde se mogu zabaviti. Ako ništa drugo, u njihovoj neposrednoj blizini je bar fudbalsko ili košarkaško igralište. S druge strane, možete brzo i povoljno napraviti takav kutak kod kuće. Možda fudbal i košarka nisu vaša omiljena zabava. Ništa strašno. U ovom slučaju, možete postaviti sto za stoni tenis ili bar pikado. U svakom slučaju, kod sebe ćete imati rekvizite koje možete koristiti kada vas uhvati želja za sportskom akcijom!

U nastavku smo za vas pripremili nekoliko sjajnih ideja za različite vrste igara kod kuće.

Košarka može biti odlična aktivnost koja promoviše fizičko zdravlje i blagostanje. Njome svi članovi porodice ili prijatelji, osim zabave, jačaju mišiće i jačaju izdržljivost. Pruža odličnu priliku za rekreativno vežbanje, poboljšava ravnotežu i koordinaciju ruku, nogu i trupa.

Kod kuće možete osmisliti košarkaški kutak različitog izgleda. U dvorištu ili bašti, gde imate dovoljno prostora za igru, tako da nekontrolisani let lopte ne izaziva nikakve neprijatnosti, možete ugraditi postolje sa košem. Ali ako imate fiksno mesto za igru, tabla za koš će takođe biti dobar izbor. U Intersportu možete pronaći sve ostale dodatke za ovu vrstu rekreacije. Pažljivo birajte loptu koja je napravljena za igru na otvorenim površinama. Ne brinite, izbor je zaista veliki u Intersportu.

Stoni tenis ili ping pong se smatra jednom od najbržih i najdinamičnijih igara sa reketom. Igra je najrasprostranjenija na azijskom kontinentu, a izuzetno popularna i ovde. Drugim rečima, može se nazvati igrom za svakoga. Pogodan je za mlade i stare, muškarce i žene, one koji su fizički spremni i one koji su malo manje, za zdrave i slabo pokretne.

Kućno dvorište ili bašta je svakako dovoljno prostrano da se na njega postavi sto za stoni tenis. Pored stola, potrebni su vam i odgovarajući reketi i loptice. Ne zaboravite na postavljanje mreže. Možete i da pomerate sto kako želite, a ako nemate puno prostora, izaberite sklopivu verziju koju možete da odložite posle utakmice. Stolovi za stoni tenis se dele na one za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, pa je potrebno razmisliti gde ćemo ga najviše koristiti.

Ovde možete pronaći svu opremu za stoni tenis.

Da li ste znali da badmintonista trči i do dva puta više od tenisera? Čak je i sama igra četiri puta intenzivnija u odnosu na tenis. Inače, teško da postoji baštenska zabava ili piknik koji ne prođe bez igranja badmintona. Ova vrsta igre gotovo da nema starosnih ograničenja, pa je idealna za porodične piknike, sastanke sa prijateljima, komšijama ili sa vašim partnerom.

Kompleti za badminton koji uključuju svu neophodnu opremu dostupni su u Intersport prodavnicama i online prodavnici. Ako nemate vremena da posetite prodavnicu, možete ih naručiti online.

Možete birati iz čitavog asortimana, koji uključuje popularne brendove kao što su Wilson, Pro Touch, Tecno pro, Talbot Torro i drugi.

Fudbal. Daleko najpopularniji sport svih vremena. Igra koju deca i mladi vole i koja čini da se i odrasli ponovo osećaju mladim. Trenutno u svetu ima više od 250 miliona fudbalera i mnogo više fudbalskih navijača. Potrebna su vam dva tima da biste igrali fudbal, ali to ne znači da morate da budete na terenu. Ovo možete smisliti i kod kuće, ako naravno imate dovoljno prostora i nekoliko istomišljenika koji, kao i vi, žele da ubace loptu u gol.

Pogledajte opremu za domaći fudbalski teren ovde. Pored popularne fudbalske opreme brendova kao što su adidas, Nike, Pro Touch, postoji i čitav niz dodataka za postavljanje terena.

Ako se niste susreli sa odbojkom na fizičkom vaspitanju ili treninzima, želja se obično budi u letnjem periodu, kada su otvoreni tereni za odbojku na pesku i više druženja tokom letnjih večeri.

Možete dizajnirati odbojkaško igralište za kratko vreme u neposrednoj blizini svog doma. Sve što vam treba je teren, mreža, odbojkaška lopta i naravno, odgovarajuća odeća. Možete se opremiti sa svime ovim, samo vam je potreban bar još jedan zaljubljenik u odbojku koji više voli da se bavi sportom umesto da odmara            .

Izbor u Intersportu je odličan, pored odbojkaških lopti Mikasa, Wilsona, Pro Touch-a, možete nabaviti i pumpe, terensku opremu,…

Popularni leteći diskovi ili frizbi su jedan od najjednostavnijih, najkul i uvek aktuelnih rekvizita koje možete koristiti u raznim prilikama: u kućnoj bašti, u parku, na plaži… Ovo je igra koja momentalno podiže raspoloženje i pruža izvesno skretanje, čak i u nepredvidivim pravcima.

Možete birati između različitih vrsta frizbija. Pored klasičnih frizbija, tu su i frizbiji napravljeni od prijatnog, mekog i vodootpornog materijala, koji su dizajnirani imajući u vidu frizbi zabavu pored ili u vodi.

Waboba, Schildkroet ili Aerobie, izaberite svoj omiljeni ovde.