Sadržaj

Trčanje

Još uvek sanjate o udobnim patikama za trčanje u kojima možete trčati satima, a da ih ne osetite na nogama? Isprobajte Asics GEL-NIMBUSTM 25 patike za trčanje, koje će vas odvesti u potpuno nove dimenzije trčanja.

Nedavno je brend patika za trčanje Asics lansirao potpuno novi model patika za trčanje, GEL-NIMBUSTM 25, koji je impresionirao trkačku javnost i medije širom sveta.

Sa ovim modelom patika za trčanje, Asics je napravio veliki korak napred u budućnost patika za trčanje i postavio potpuno nove standarde za udobno trčanje.

Pun luksuz tehnologija za najbolje iskustvo trčanja

Asics GEL-NIMBUSTM 25 patike za trčanje kombinuju pravi luksuz novih tehnologija koje doprinose boljem amortizovanju i mekšem pristajanju. Budite sigurni da će vam pružiti najudobnije iskustvo trčanja.

PureGEL tehnologija za mekani doskok

GEL-NIMBUSTM 25 patike za trčanje imaju potpuno novu PureGELTM tehnologiju, koja je čak i mekša od već uspostavljene GELTM tehnologije. Najnovija tehnologija je ugrađena u centralni deo petnog dela đona i nije vidljiva spolja. Iako se na prvi pogled ne primećuje, trkači to odlično osete pri svakom trčećem koraku, jer stvara najmekše doskoke do sada.

PureGELTM tehnologija je napravljena isključivo u svrhu poboljšane amortizacije koraka i tečnijeg kretanja tokom trčanja. Sa njim je kontakt sa podlogom mek kakav trkači nikada ranije nisu iskusili, a osećaji tokom trčanja su stoga jedinstveni. Sigurni smo da će vas ove patike za trčanje svojom mekoćom odvesti u potpuno novu dimenziju trčanja.

FF BLASTTM PLUS ECO pena za još više amortizacije i savršenu udobnost

Đon patika za trčanje Asics GEL-NIMBUSTM 25 je napravljen od FF BLASTTM PLUS ECO pene, koja je napravljena od bioloških materijala. Ovaj model ima 20% više pene od prethodnih modela, tako da stopalu pruža još više amortizacije i optimalan odboj.

FF BLASTTM PLUS ECO pena učiniće da se osećate kao da lebdite u ovim patikama za trčanje. Sa njima ćete moći da pretrčite udaljenosti o kojima ste samo mogli da sanjate, jer ćete trošiti znatno manje energije, a telo i um će biti potpuno opušteni tokom trčanja.

Mekana i fleksibilna tkanina za raznovrsnu fleksibilnost

Patike za trčanje GEL-NIMBUSTM 25 su napravljene od mekane tkanine koja pristaje formu koja omogućava univerzalno pristajanje duž cele dužine stopala. Većoj udobnosti značajno doprinosi i unutrašnjost patike, koja je tako podstavljena da vam nudi potpunu udobnost pri trčanju.

Posebno moramo istaći meku i fleksibilnu tkaninu od koje su napravljeni jezik i kragna. Samo to omogućava lako i brzo oblačenje, a istovremeno tako nežno grli stopalo da patike za trčanje praktično nećete osetiti na nogama.

Osim što su izuzetno meke u svakom pogledu, patike za trčanje GEL-NIMBUSTM 25 su takođe izuzetno lagane. Zato kažu da su ovo najudobnije patike za trčanje koje ste ikada probali.

Asics GEL-NIMBUSTM 25 – dokazano najudobnije patike za trčanje

Asics je već postavio letvicu veoma visoko kada je dizajnirao Asics GEL-NIMBUSTM 25 patike za trčanje, jer je cilj bio da se kreiraju najudobnije patike za trčanje. Ovo je zahtevalo još više rada na dizajnu i razvoju, i kao rezultat toga, mnogo više testiranja da bi se dobilo što više povratnih informacija.

U tu svrhu sprovedena je studija u kojoj je 100 probnih trkača testiralo udobnost patika za trčanje Asics GEL-NIMBUSTM 25. Učesnici su trčali nekoliko nedelja u patikama za trčanje GEL-NIMBUSTM 25, GEL-NIMBUSTM 24 i sa tri modela patika za trčanje. takmičarske patike za trčanje

Za to vreme su morali da procene udobnost patika za trčanje na osnovu različitih kriterijuma. Između ostalog, morali su da procene amortizaciju petnog dela đona, amortizaciju prednjeg dela đona, kao i fleksibilnost prednjeg dela đona. Asics GEL-NIMBUSTM 25 patike za trčanje su ocenjene kao broj jedan za udobnost i svi test trkači su se složili da su najudobnije patike za trčanje na tržištu trenutno.

Naravno, procena udobnosti je uvek subjektivna procena svakog pojedinca. Ako želite da osetite razliku koju nude Asics GEL-NIMBUSTM 25 patike za trčanje, morate ih isprobati. Sigurni smo da će i vas impresionirati u svakom pogledu!