Trčanje

Jubilej

Kayano, legendarni model patika za trčanje brenda Asiscs, nedavno je obeležio svoju 25. godišnjicu što je bio odličan povod i prilika da ova čuvena kompanija zaljubljenicima u trčanje predstavi novi unapređeni Asics Gel-Kayano 25. U skladu sa svojom filozofijom, Asics se stalno trudi da poboljša svaki sledeći model u interesu zadovoljstva kupaca.

Duga tradicija ovog modela dokaz je da interesovanje potrošača za ovaj model godinama ne jenjava, kao i da u pogledu konstrukcije ovi modeli nemaju mana!

Prethodni modeli Kayano patika za svoju popularnost među trkačima mogu da zahvale pre svega neverovatnoj stabilnosti koju su sportistima pružali u toku tračnja, a novi model nije izuzetak!

Dizajnirana da izdrži najtežu trku, ASICS GEL-KAYANO 25 je idealna za sportiste koji žele da pojačaju svoje performanse.

Karakteristike

Izvanredne karakteristike novog modela Gel-Kayano 25 uključuju tehnologiju MetaClutch i potpuno novo gornjište, koje sigurno drži stopalo u optimalnom položaju.

MetaClutch je posebno dizajniran deo koji „zaključava“ petu i fiksira nogu kako bi pri trčanju patika pružila potrebnu stabilnost. MetaClutch u sebi sadrži memorijsku penu i svaki put kada se patika obuje on se prilagođava obliku stopala.

FlyteFoam™ tehnologija koja je primenjena u proizvodnji Kayano 25 predstavlja savršenu kombinacija lakoće i podrške tako da sa lakoćom možete da „osvajate“ kilometre. Ojačana vlakna omogućavaju Flytefoam materijalu da se vrati u prvobitan položaj nakon svakog koraka.

Gornjište patike izrađeno je od JacquardMesh platna koje se prilagođava obliku noge dok u isto vreme ima posebno dizajnirane proreze koji propuštaju vazduh i omogućavaju stopalu da diše.

Verzija 25 takođe ostavlja malo više prostora za prste, što vam pruža udobniju slobodu kretanja. Unutar patika je profesionalni ortolitni X-40 uložak koji se karakteriše povećanom elastičnosti. Odvaja vlagu iz stopala, zahvaljujući kojoj cipele zadržavaju neutralan miris.

Najveći utisak na ovom modelu čini višeslojni đon. Kreiran je uz Dinamic DuoMax tehnologiju, pruža odličnu podršku za nogu.