Obucite se za biciklizam!

U novoj biciklističkoj sezoni vam predstavljamo

Nakamura CATCH 5.9

Nakamura Catch 5.9 je svestrani 29-inčni bicikl. Vožnja sa njim je jedinstvena udobnost i užitak bez obzira na teren. Ovaj  model se može pohvaliti vrhunskom geometrijom, koja osigurava udoban položaj za upravljač, a istovremeno osigurava stabilnost tokom spusta.

Genesis IMPACT 4.9

Genesis Impact 4.9 je planinski bicikl, pogodan za upoznavanje ovog dinamičnog sporta u prirodi. 29-inčni točkovi udobno prelaze prepreke, Shimano oprema se brine za pogon i prebacivanje brzine, a pouzdane hidraulične disk kočnice se zaustavljaju u svim uslovima.

FOX 24 FOX244

Visitor Fox 24 Fox244 je bicikl dizajniran za decu koja u vožnji bicikla pronalaze razonodu. Udobno sedište, kvalitetan materijal izrade okvira i šarene boje bicikla učiniće vožnju savršenom.

Genesis SOLUTION 4.9 LADY

Genesis Solution 4.9 Lady je planinski bicikl, dizajniran i izrađen od materijala koji savršeno odgovaraju svim planinskim izazovima. Sa točkovima od 27,5 inča, lako je upravljati, lagani prenos je veoma koristan u usponu i biće osiguran mehaničkim disk kočnicama prilikom spusta.

Nakamura PLATINUM 4.9

Nakamura Platinum 4.9 je odličan trekking bicikl za zahtevnije bicikliste. Odlikuje se visokokvalitetnim aluminijumskim okvirom i odličnom kombinacijom opreme. Pored toga, nudi i mogućnost ugradnje brojnih putnih dodataka, kao što su blatobrani i torbe.

Nakamura Fusion 1.9

Nakamura Fusion 1.9 je svestrani planinski bicikl koji vozaču pruža dobru osnovu za uspon i silazak, ili samo za opuštene ture na svim podlogama. 26-inčni točkovi pružaju agilnost, a set opreme pouzdanost u svim uslovima.

Sva oprema i pribor za bicikle na jednom mestu

Dečiji biciklistički kutak

Čak i najmlađi mogu biti oduševljeni biciklisti. Možete ih opremiti za sigurnu vožnju biciklom uz živopisnu ponudu biciklističke opreme!

1

SA GRADSKIM BICIKLOM

ZAŠTO ODABRATI GRADSKI BICIKL?

Ukoliko radite u gradu ili volite popodnevne vožnje onda je gradski bicikl najbolje rešenje za vas. Međutim, ono što vam se zasigurno neće svideti je ukoliko vas u tim situacijama uhvati po koja kap kiše koja će ostaviti mokre tragove na vašoj odeći. Gradski bicikl ima rešenje za sve napomenute probleme. Oni su opremljeni svim potrebnim priborom, prtljažnikom, svetlima i zvonom. Osim toga oni pružaju udoban položaj koji je neophodan tokom vožnje kroz gradske prometne vožnje. Ukoliko kupujete bicikl za sebe ili za poklon, verovatno ćete imati poteškoće u odabiru između različitih modela i proizvođača koji su dostupni. Gradski bicikli predstavljaju jedan od najčešće korišćenih vrsta bicikala, zbog čega je ponuda velika.

Naš izbor gradskih bicikli

 INTERSPORT SERVIS BICIKLI

ROK SAOBRAZNOSTI: 24 MESECA od datuma prodaje.

Saobraznost važi pod uslovima da je bicikl korišćen i održavan prema datim uputstvima, a u skladu sa propisima za takav proizvod.

U slučaju kvara bicikla u saobraznom roku, vlasnik je dužan dostaviti bicikl u najbliži servis. Ako vlasnik nije u mogućnosti doći do servisa (servis izvan mesta stanovanja), bicikl treba poslati u najbliži ovlašćeni servis.

Prilikom slanja bicikl je potrebno zapakovati kako ne bi došlo do mehaničkih oštećenja. Za oštećenje nastalo prilikom transporta saobraznost se isključuje.

Kupac ima jedan besplatan kontrolni servis nakon korišćenja bicikla!